• f5e4157711

Eurborn – Požární cvičení, proveďte preventivní opatření

Zatímco Eurborn se zaměřuje na výrobu různého osvětlení, včetně In-ground light, Wall light, Spike light atd., Eurborn nikdy nesmí ignorovat bezpečnost zaměstnanců.Za účelem zvýšení povědomí zaměstnanců o bezpečnosti proto Eurborn zorganizoval 20. dubna požární cvičení pro zaměstnance výrobní linky 1#.

Během nácviku všichni zaměstnanci rychle reagovali a nácvik naplánovaných předmětů zvládli na výbornou. V průběhu celého cvičení bylo uspořádání a personální organizace těsná a uspořádaná.Všichni zaměstnanci se naučili správnému používání různé požární techniky a evakuačním dovednostem, ale procvičili si také schopnost rychlého a rozhodného řešení mimořádných událostí a ducha solidarity a spolupráce.

Eurborn vždy klade bezpečnost na první místo.Každý rok bude Eurborn organizovat nouzová cvičení.To je velmi důležitá a smysluplná věc.Nejen proto, abychom zaměstnancům zveřejnili havarijní plán požadovaný strukturou, varovali nás, abychom zlepšili povědomí o bezpečnosti, věnovali pozornost používání ohně, elektrické bezpečnosti a zároveň využívali tento druh zábavných a zábavných aktivit k budování kultury .Plně dodržujeme mezinárodní standardy kontroly kvality a kontrolu společenské odpovědnosti.


Čas odeslání: 21. dubna 2021