• f5e4157711

Lampu titik PL023

Katrangan singkat:

Piranti dipasang miniatur permukaan stainless steel Kelas 316 stainless steel Lengkap karo kaca paket LED CREE integral, perlengkapan Dirating menyang IP68 saéngga rendhem ing banyu saengga negesake Masalah umum sing timbul amarga ora ana saluran pembuangan. 20/45/60 derajat Pilihan balok. Ora ana sambungan mekanik nganti entheng sumber njamin Perlindhungan sing kuat tumrap panggunaan banyu. produk mlaku kanthi nyenengake kabeh syarat Suhu tutul. Becik minangka lampu Marker miniatur sing dipasang ing permukaan. Lampu spot mini ruangan kanthi tenaga 3 * 1W bisa digunakake minangka lampu mesin cuci tembok, lampu lanskap perumahan, lampu taman. Sampeyan menehi pilihan warna Cahya: RGB, CW, WW, NW, Abang, Ijo, Biru, Amber. Seri kulawarga kasusun saka ML1021, PL021, PL023, lan PL026. Sampeyan uga bisa ndeleng tampilan saka cilik nganti gedhe ing homepage situs web kanthi luwih intuisi. EURBORN setya prihatin babagan rincian sing ora dianggep wong liya. Kanggo saben gandum sing apik ing produk, kita nggunakake bahan sing paling apik lan ngolah sekrup. Bisa digunakake minangka aplikasi koreksi lampu logam ing njaba ruangan, lampu bintik-bintik stainless steel, lan lampu gugur banyu sing tahan banyu.


PL023

Detail Produk

Pengangkutan lan kemasan

Tes produk

Sertifikat

Kita beda

Tag Produk

Nembak fisik

1

ANDHARAN

Sumber Lampu LED LED Daya Tinggi
Warni Cahya RGB, CW.WW, NW, Abang, Ijo. Biru, Amber
Materi SUS316
Optik S2O ° / F6O °
Kekuwatan 3x1W
Pasokan listrik N / A
Dimensi 70x70x89
Bobot 750g
Rating IP IP68
Persetujuan CE.RoHS.IP
Suhu sekitar -20 ° C ~ + 45 ° C
Rata-rata urip 5O, OOOHrs
Aksesoris (Opsional) N / A
Aplikasi Indoor / ruangan / Lanskap / jero banyu

LAMPU PL023 SPOT

MODEL NO. Brand LED Werna Balok PowerMode Input Wiring Diagram Kabel Kekuwatan Flux bercahaya Dimensi Ukuran Bor
PL023 CREE CW, WW, NW, Ijo Abang, Biru, Amber S20 / F60 Saiki pancet 350mA Seri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM 70x70x89 N / A
PL023D CREE CW, WW, NW, Ijo Abang, Biru, Amber S20 / F60 Tegangan terus-terusan 24VDC Paralel Kabel 3M 2X0.75mm² 3.5W 300LM 70x70x89 N / A
PL023RGB Edison RGB 10/20/45/60 Saiki pancet 350mA Seri Kabel 2x3M 4X0.5mm² 9W N / A 70x70x89 N / A
PL023DMX-RGB Edison RGB 45 Tegangan terus-terusan 24VDC DMX Controller Paralel Kabel 1.1X 4X0.5mm² 3.5W N / A 70x70x89 N / A
Decoder DMX ing dibangun * Dhukungan Data IES.
PL023-2
PL023-1

■ Peta proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kabeh produk bakal dikemas lan dikirim mung sawise kabeh produk lulus macem-macem tes indeks, lan kemasan uga potongan sing paling penting sing ora bisa diabaikan. Amarga lampu baja tahan karat relatif abot, kita milih karton bergelombang paling apik lan angel kanggo rincian bungkus supaya produk kasebut bisa dilindhungi kanthi apik saka pengaruh utawa benjolan sajrone transportasi. Saben produk Oubo cocog karo kothak batin sing unik lan bakal milih jinis kemasan sing cocog miturut sifat, negara, lan bobot barang sing diangkut kanggo mesthekake yen saben produk dikemas tanpa ninggalake celah ing antarane kothak lan produk tetep ing kothak Kemasan reguler yaiku kothak batin bergelombang coklat lan kothak njaba bergelombang coklat. Yen pelanggan kudu nggawe kothak warna tartamtu kanggo produk kasebut, kita uga bisa entuk, yen sampeyan menehi informasi babagan dodolan sadurunge, kita bakal nyetel kanthi pas ing tahap awal.

     

    Minangka produsen profesional lampu stainless steel ruangan, Eurborn duwe laboratorium pengujian lengkap. Kita meh ora ngandelake pihak katelu sing duwe outsourcing, amarga kita wis duwe seri peralatan profesional sing paling canggih lan lengkap, lan kabeh peralatan bakal diawasi lan dikelola kanthi rutin. Priksa manawa kabeh peralatan bisa digunakake kanthi normal lan nyetel lan kontrol sing pas karo tes sing gegandhengan karo produk kaping pisanan.

    Lokakarya Eurborn duwe akeh mesin profesional lan piranti eksperimen kayata oven sing digawe panas, mesin deaerasi vakum, ruang uji UV ultraviolet, mesin marking laser, kamar uji suhu lan kelembapan, mesin uji semprotan uyah, sistem analisis spektrum LED cepet, distribusi intensitas bercahaya sistem tes (tes IES), oven ngobati UV lan oven pengeringan suhu terus elektronik, lsp. Kita bisa entuk sistem kontrol kualitas lengkap kanggo saben produk sing diprodhuksi.

    Saben produk bakal ngalami tes parameter elektronik 100%, tes penuaan 100% lan tes tahan banyu 100%. Miturut pengalaman produk suwene pirang-pirang taun, lingkungan sing diadhepi produk kasebut atusan kaping luwih abot tinimbang lampu njero ruangan kanggo lampu stainless steel ing njero lemah lan jero banyu. Kita ngerti tenan manawa lampu ora bisa uga nemoni masalah ing wektu sing cendhak ing lingkungan biasa. Kanggo produk Eurborn, kita luwih milih manawa lampu bisa entuk kinerja kerja jangka panjang ing macem-macem lingkungan sing keras. Ing lingkungan normal, tes lingkungan simulasi kita kaping pirang-pirang luwih angel. Lingkungan sing keras iki bisa nuduhake kualitas lampu LED supaya ora ana produk sing rusak. Mung sawise disaring liwat lapisan, Ober bakal ngirim produk sing paling apik kanggo kita tangane Pelanggan.

    测试

     

    Eurborn duwe sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten tampilan lan ISO, lsp.
    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bahan tahan debu, barang asing sing solid lan gangguan banyu. Contone, Eurborn umume ngasilake produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing njero banyu. Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan bisa digunakake nalika nggunakake banyu utawa banyu ing jero banyu. Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat keamanan dhasar manungsa, kewan lan produk. Saben produk duwe sertifikasi CE. Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing digawe dening undang-undang UE. Jeneng lengkap yaiku "Petunjuk Watesan Panggunaan Bahan-Bahan Mbebayani Tentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik". Utamane digunakake kanggo standarisasi materi lan standar proses produk listrik lan elektronik. Luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan perlindungan lingkungan. Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan ether diphenyl polybrominated ing produk listrik lan elektronik. Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk, kita duwe sertifikasi paten tampilan dhewe kanggo umume produk konvensional. Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing diadegake dening ISO (Organisasi Internasional kanggo Standardisasi). Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi. Iki minangka standar manajemen organisasi.

    证书

     

    1. Awak lamp produk digawe saka stainless steel SNS316L. 316 stainless steel ngemot Mo, sing luwih tahan korosi tinimbang 304 stainless steel ing lingkungan suhu dhuwur. 316 umume nyuda isi Cr lan nambah konten Ni lan nambah Mo2% ~ 3%. Mula, kemampuan anti korosi luwih kuat tinimbang 304, cocog digunakake ing lingkungan kimia, banyu laut lan lingkungan liyane.

    2.Sumber cahya LED nganggo merek CREE. CREE minangka inovator pencahayaan lan produsen semikonduktor utama ing pasar. Kauntungan saka chip kasebut asalé saka bahan silikon karbida (SiC), sing bisa nggunakake luwih akeh tenaga ing papan sithik, yen mbandhingake teknologi, bahan lan produk sing wis ana liyane ngasilake kurang panas. CREE LED nggabungake flip-chip InGaN sing efisien banget karo energi lan substrat G · SIC® milik perusahaan dadi siji, saengga LED kanthi intensitas dhuwur lan efisiensi dhuwur entuk kinerja biaya paling apik.

    3. Kaca kasebut nggunakake kaca tempered + bagean saka layar sutra, lan kandelane 3-12mm.

    4. Perusahaan mesthi milih substrat aluminium konduktivitas tinggi kanthi konduktivitas termal ing ndhuwur 2.0WM / K. Substrat aluminium digunakake minangka bahan disipasi panas langsung kanggo LED, sing ana gandheng cenenge karo umur kerja LED. Substrat aluminium konduktivitas termal sing dhuwur duwe konduksi lan kemampuan disipasi panas sing apik, lan luwih cocog kanggo produk sing mbutuhake kemampuan disipasi panas sing dhuwur, utamane LED kanthi kekuatan dhuwur.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Cathetan penting: Kita bakal prioritas pesen sing kalebu "Jeneng perusahaan". Priksa manawa ninggalake informasi iki karo "pitakon sampeyan". Matur suwun!