Warta

  • Stair light with only 12mm thickness -GL108

    Lampu tangga kanthi kekandelan 12mm -GL108

            Kanthi prosedur manajemen mutu tinggi sing lengkap lan ilmiah, kualitas lan kapercayan sing apik banget, kita wis entuk reputasi sing apik. Sanalika, Eurborn meksa nindakake inovasi terus-terusan, lan ngenalake cahya kasebut saka lam paling tipis ...
    Waca liyane
  • 4 Kinds of Stair Lights

    4 Jenis Lampu Tangga

    1. Yen ora kanggo seneng-seneng, tiang lampu pancen ora enak Jujur, lampu tangga bisa uga padha karo lampu dalan. Iki minangka lampu pisanan ing sejarah sing digunakake minangka desain pamikiran adegan, amarga undhak-undhakan ing wayah wengi kudu ana ...
    Waca liyane
  • Fountain light – FL410/FL411

    Lampu mancur - FL410 / FL411

    Wiwit wiwitan, Eurborn wis netepi nilai "keterbukaan lan keadilan, nuduhake lan entuk, ngupayakake keunggulan, nggawe nilai", ngetrapake filosofi bisnis "integritas lan efisiensi, orientasi perdagangan, cara paling apik, katup paling apik ". Kita percaya ...
    Waca liyane
  • Eurborn Inground lights – Make your life better

    Lampu Inner Eurborn - Nggawe urip sampeyan luwih apik

    Eurborn mesthi ngetutake semangat perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi, lan Kejujuran". Eurborn duwe departemen cetakan lan riset teknologi lan pengembangan dhewe. Kabeh cetakan diprodhuksi dhewe, mula bisa ngirit wektu desain produk lan ...
    Waca liyane
  • SPOT LIGHT – Family Group

    CAHAYA SPOT - Kelompok Kulawarga

    ML1021, PL021, PL023, lan PL026 minangka seri kulawarga populer liyane. Saka artikel kasebut, sampeyan bisa ndeleng tampilan wiwit cilik nganti gedhe kanthi luwih intuitif. Tenaga saka 1W nganti 6W kanggo pilihan sampeyan. Produk iki arah, mula digunakake banget kanggo madhangi fokus ...
    Waca liyane
  • BL100-Your Yachting Lighting Choice

    BL100-Pilihan Lampu Yachting Sampeyan

    Nggabungake kualitas lan peralatan canggih, manajemen sing ati-ati, tag rega sing cukup, dhukungan sing apik lan kerja sama sing tliti karo klien, kita wis paneliti kanggo nyedhiyakake produk tiruan sing paling apik marang para klien. Yaiku ...
    Waca liyane
  • Let the greening and working environment merge

    Ayo lingkungan penghijauan lan lingkungan kerja gabung

        Eurborn mesthi komitmen kanggo nglindhungi lingkungan. Ing saben pojok kantor kita, macem-macem tanduran diselehake. Babagan sing artine yaiku saben tanduran biyen ditinggalake lan nuli direklamasi manajer kita supaya bisa entuk kesempatan maneh ...
    Waca liyane
  • Star products — GL116 in ground lighting

    Produk lintang - GL116 ing pencahayaan lemah

    Ngenalake lampu-lampu Keluarga sing laris, GL116, GL116C, GL116H, GL116Q, GL116SQ. Tingkat, lan ana daya 1W, 1.3W, 3W, 3.5W kanggo sampeyan pilih. Sanalika, kanggo adaptasi karo lingkungan panggunaan sing beda-beda, bisa dikontrol karo RGB utawa DM ...
    Waca liyane
  • Underground Light—GL112 Announcement

    Cahya Underground — Pengumuman GL112

    Babagan cahya ing ngisor banyu / jero banyu GL112, sampeyan bisa milih kekuwatan 0,5W, 1W utawa 1.3W kanggo cahya GL112 sing dikubur. Bahan umume produk digawe saka bahan stainless steel laut 316. Dilengkapi manik-manik lampu CREE sing diimpor saka Amerika Serikat ...
    Waca liyane
  • Eurborn – Fire drill, take precautions

    Eurborn - Latihan geni, ati-ati

    Nalika Eurborn fokus ing produksi macem-macem pencahayaan, kalebu lampu In-ground, Lampu dinding, lampu Spike, lsp., Eurborn ora bakal nglirwakake keamanan karyawan. Mula, kanggo nambah kesadharan keamanan karyawan, Eurborn nganakake latihan geni tanggal 20 April kanggo ...
    Waca liyane
  • Renewable resources Eurborn care about

    Sumber daya sing bisa diupdate dirawat dening Eurborn

    Eurborn mesthi penting banget kanggo sumber bahan sing bisa dianyari. Kita mesthi ngurmati hadiah alam kanggo manungsa. Kanggo lampu stainless steel ing njaban lemah lan pangembangan cahya LED, kita wis setya nggawe produk ...
    Waca liyane
  • Logo laser kanggo cahya ing njero lemah

    Biyen, simbol ing produk ditandhani nganggo coding jet ink, nanging cetakan tinta ora mung gampang sirep, nanging uga ramah lingkungan. Iki uga ngasilake ...
    Waca liyane