• f5e4157711

Hubungi Kita

alamat

Kantor Penjualan: Kamar 702, Gedung Komersial Zhe Jiang, No. 430 Dongguan Avenue, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Alamat Pabrik: No.6, Jalan Hongshi, Distrik Ludong, Kutha Humen, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China.

skype

skype:Maggie@eurborn.com

WeChat

WeChat: 285921897

Telpon

Kantor sales Tel: +86 769 23022798;Fax: +86 769 23022799

Telp Pabrik: +86 769 8523 2755; Fax: +86 769 8523 2835

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

** Cathetan penting: Kita bakal menehi prioritas pesen sing kalebu "Jeneng Perusahaan".Mangga priksa manawa ninggalake informasi iki kanthi "pitakonan sampeyan".Matur nuwun