• f5e4157711

Babagan Kita

Sapa Kita:

Eurborn minangka siji-sijine pabrikan Tionghoa sing didedikake kanggo panelitian, pangembangan lan produksi lampu njero ruangan ruangan njaba ruangan lan stainless steel. Beda karo pemasok liyane sing nindakake macem-macem jinis lampu, kita kudu tetep fokus amarga lingkungan sing keras sing nantang produk. Produk kita kudu bisa njupuk kahanan kasebut lan tampil kanthi sampurna tanpa preduli saka tantangan. Dadi kita kudu ngupayakake saben langkah kanggo njamin produk sing bakal nggawe sampeyan kepuasan.  

Kita kudu ketat babagan rinciane. Saingan kita minangka merek terkenal internasional. Dadi, kita kudu cocog karo kualitas sing paling dhuwur ing produk kanthi standar. Nanging, kita ora cocog karo regane. Iki minangka komitmen kanggo para konsumen, produk sing regane dhuwur.

rseh

Napa Pilih Kita:

1: Tim R&D duwe pengalaman cahya arsitektur ruangan luwih saka 20 taun. Nanggepi syarat pelanggan, kita kanthi cepet lan efektif ngrampungake desain ODM, OEM, lan menehi dhukungan teknis profesional supaya cocog karo pangarepan.

2: Kita duwe cetakan ing omah dhewe. Ora kaya pemasok liyane sing outsourcing utawa pihak katelu.

3: Ora MOQ kanggo kabeh produk stainless steel.

4: Kita nawakake rega eks-pabrik langsung.

5: Kita tundhuk standar inspeksi kualitas internasional lan pengawasan tanggung jawab sosial.

6: Kita nganakake tes lan pamriksaan 100% kanggo bahan tuwa, IP (anti banyu, anti debu) lan bahan.

7: Kita duwe sertifikat paten produk.

8. Kita sertifikasi CE, ROHS, ISO9001.

2020 minangka taun sing paling angel. Supaya bisa bali menyang masarakat lan pelanggan, Eurborn ngupayakake kabeh supaya bisa mbantu kabeh wong. Kita nyumbang akeh alkohol lan topeng medis. Ora preduli apa kahanan sing angel, kita bakal milih perang bebarengan karo KAMU.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)