• f5e4157711

Babagan awake dhewe

Sapa Kita:

Eurborn minangka siji-sijine pabrikan Tionghoa sing darmabakti kanggo riset, pangembangan lan produksi lampu njero ruangan ruangan ruangan stainless steel lan jero banyu.Ora kaya supplier liyane sing nindakake macem-macem jinis lampu, kita kudu tetep fokus amarga lingkungan kasar sing nantang produk kita.Produk kita kudu bisa njupuk kahanan kasebut lan nindakake kanthi sampurna tanpa preduli saka tantangan kasebut.Dadi, kita kudu ngupayakake saben langkah kanggo njamin produk kita bakal kepenak.

Kita kudu ketat ing rincian.Saingan kita minangka merek sing misuwur ing saindenging jagad.Dadi, kita kudu cocog karo kualitas produk sing paling dhuwur kanggo standar.Nanging, kita ora cocog karo regane.Iki minangka prasetya kanggo para pelanggan, produk regane dhuwur.

rseh

Kenapa Pilih Kita:

1: Tim R&D kita duwe pengalaman pencahayaan arsitektur ruangan luwih saka 20 taun.Nanggepi syarat pelanggan, kanthi cepet lan efektif ngrampungake ODM, desain OEM, lan nyedhiyakake dhukungan teknis profesional kanggo cocog karo pangarepan.

2: Kita duwe nggawe cetakan ing omah dhewe.Ora kaya supplier liyane sing outsourcing utawa pihak katelu.

3: Ora MOQ kanggo paling kabeh produk stainless steel.

4: We offer prices ex-pabrik langsung.

5: Kita kanthi tundhuk karo standar inspeksi kualitas internasional lan inspeksi tanggung jawab sosial.

6: Kita nindakake 100% testing lan inspeksi kanggo tuwa, IP (anti banyu, dustproof) lan bahan.

7: Kita duwe sertifikat paten produk.

8. We are CE, ROHS, ISO9001 sertifikat.

2020 minangka taun sing paling angel.Kanggo menehi bali menyang masyarakat lan pelanggan, Eurborn nyoba sing paling apik kanggo mbantu kabeh wong.Kita nyumbang alkohol lan topeng medis sing akeh.Ora preduli apa jenis predicament, kita bakal milih kanggo perang karo YOU ​​bebarengan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)