• f5e4157711

kabel anti banyu

Product specification operation warning

Instruksi kabel anti banyu

Cara mbuwang konektor lampu ruangan kanthi bener

Pancegahan saka Nyegah banyu lan Kelembapan kanggo ngetik lampu liwat kabel dayaIP65/IP66/IP67/IP68,Miturut riset lan test, infiltrasi banyu iku salah siji saka karusakan paling gedhe kanggo peralatan ruangan.Gambar ing ngisor iki sing kahanan khas bakal njupuk panggonan:

Napa nggunakake konektor anti banyu?

Nalika peralatan diuripake, suhu ing njero bakal mundhak nalika wektu operasi dadi. Kosok baline nalika lampu mandheg, suhu bakal mudhun alon-alon, Fenomena iki bakal nyebabake "efek siphonic". Ekspansi lan kontraksi termal ndadekake hawa njero lan njaba. beda meksa .The beluk bakal infiltrate menyang omah liwat entri kabel sanalika meksa online internal luwih cilik saka external.The infiltrasi disababaké déning sawetara sambungan salah kaya gambar ing ngisor iki:

Cara sing paling apik lan paling gampang kanggo nyegah filtrasi banyu yaiku kanthi ngisolasi langsung

Disaranake nggunakake konektor banyu-bukti kaya gambar ing ngisor iki.