Produk

Video Kanggo Instalasi Ing Lampu LED Dhasar

Babagan Kita

  • Eurborn

    Kualitas tinggi lan standar dhuwur.

    Eurborn minangka siji-sijine pabrikan Tionghoa sing didedikake kanggo panelitian, pangembangan lan produksi lampu njero ruangan ruangan njaba ruangan lan stainless steel. Beda karo pemasok liyane sing nindakake macem-macem jinis lampu, kita kudu tetep fokus amarga lingkungan sing keras sing nantang produk. Produk kita kudu bisa njupuk kahanan kasebut lan tampil kanthi sampurna tanpa preduli saka tantangan. Dadi kita kudu ngupayakake saben langkah kanggo njamin produk sing bakal nggawe sampeyan kepuasan

Sertifikat

  • sertifikat

    Eurborn nduweni sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten tampilan lan ISO, lsp.

    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bahan tahan debu, barang asing sing solid lan gangguan banyu. Contone, Eurborn umume ngasilake produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing njero banyu. Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan bisa digunakake nalika nggunakake banyu utawa banyu ing jero banyu. Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat keamanan dhasar manungsa, kewan lan produk. Saben produk duwe sertifikasi CE. Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing digawe dening undang-undang UE. Jeneng lengkap yaiku "Petunjuk Watesan Panggunaan Bahan-Bahan Mbebayani Tentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik". Utamane digunakake kanggo standarisasi materi lan standar proses produk listrik lan elektronik. Luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan perlindungan lingkungan. Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan ether diphenyl polybrominated ing produk listrik lan elektronik. Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk, kita duwe sertifikasi paten tampilan dhewe kanggo umume produk konvensional. Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing diadegake dening ISO (Organisasi Internasional kanggo Standardisasi). Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi. Iki minangka standar manajemen organisasi.

PROYEK BARENG

PAWARTA INDUSTRI

  • NGALAMI luwih akeh.

    Lampu tangga kanthi kekandelan 12mm -GL108

            Kanthi prosedur manajemen mutu tinggi sing lengkap lan ilmiah, kualitas lan kapercayan sing apik banget, kita wis entuk reputasi sing apik. Sanalika, Eurborn meksa nindakake inovasi terus-terusan, lan ngenalake cahya kasebut saka lam paling tipis ...

  • NGALAMI luwih akeh.

    4 Jenis Lampu Tangga

    1. Yen ora kanggo seneng-seneng, tiang lampu pancen ora enak Jujur, lampu tangga bisa uga padha karo lampu dalan. Iki minangka lampu pisanan ing sejarah sing digunakake minangka desain pamikiran adegan, amarga undhak-undhakan ing wayah wengi kudu ana ...