• f5e4157711

Na kontaktoni

Adresë

Zyra e Shitjeve: Dhoma 702, Ndërtesa Tregtare Zhe Jiang, Nr. 430 Dongguan Avenue, Nancheng District, Dongguan City, Provinca Guangdong, China

Adresa e Fabrikës: Nr. 6, Rruga Hongshi, Distrikti Ludong, Qyteti Humen, Qyteti Dongguan, Provinca Guangdong, Kinë.

Posta elektronike

skype

skype: Maggie@eurborn.com

WeChat

WeChat: 285921897

Telefoni

Zyra e shitjeve Tel: +86 769 23022798; Faksi: +86 769 23022799

Tel Fabrika: +86 769 8523 2755; Faksi: +86 769 8523 2835

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

** Shënim i rëndësishëm: Ne do t'i japim përparësi mesazheve që përfshijnë "Emri i kompanisë". Ju lutemi sigurohuni që ta lini këtë informacion me "pyetjen tuaj". Faleminderit