• f5e4157711

Taros Kami

Alamat

Kantor Penjualan: Kamar 702, Gedong Komersial Zhe Jiang, No 430 Dongguan Avenue, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina

Alamat Pabrik: No.6, Jalan Hongshi, Kacamatan Ludong, Kota Humen, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.

Surélék

skype

skype:Maggie@eurborn.com

WeChat

WeChat: 285921897

Telepon

Telepon kantor penjualan: +86 769 23022798;Fax: +86 769 23022799

Telepon Pabrik: +86 769 8523 2755; Fax: +86 769 8523 2835

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

** Catetan penting: Kami bakal prioritas pesen anu kalebet "Ngaran Perusahaan".Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun".hatur nuhun