• f5e4157711

Ing-Ground GL112H

Katrangan singkat:

Perlengkapan recessed miniatur lengkap karo Paket LED CREE integral lan opsi sinar 20/60 derajat. Kaca tempered karo Ultra low-glare, IP68 ground light digawe saka marine Grade 316 Stainless Steel . Jejak produk diameter 23mm njamin aplikasi serbaguna .Pilihan driver inline kalebu diuripake, 1-10V lan DALI solusi dimmable.Sanajan cahya ruangan recessed iki ukurane cilik, ora mengaruhi kontrol suhu warna fleksibel produk iki, nggawe lingkungan luwih sugih.Lampu lemah mini iki ndhelikake manik-manik lampu, lan nduweni desain sing halus.Baffle ireng bisa nyuda sorotan cahya saka lampu.Kanggo desain, kita uga duwe tutup lampu sing bentuke persegi lan ukurane mung ukuran mozaik.Mulane, produk iki luwih cocok kanggo kothak lemah sing luwih peteng, plataran, lan tembok njaba mall.Kita nggunakake meh 50.000pcs prodhuk iki kanggo dekorasi tembok njaba saka Shenzhen Gemdale Parkway shopping mall, lan kabeh bangunan dadi landmark ing wilayah.


GL112H

Detail Produk

Transport lan packaging

Pengujian produk

Sertifikat

Kita beda

Tag produk

shooting fisik

DESKRIPSI

Sumber cahya LED Dhuwur Daya LED
Warna Cahya CW.WW, NW, Abang, Ijo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Optik S2O° / F6O°
daya 1W
sumber daya N/A
dimensi D23X4O
Bobot 6 Og
Rating IP IP68
Persetujuan CE, RoHS, IP
Suhu sekitar -2O°C ~ +45°C
Rata-rata urip 5 O, OOO
Aksesoris (Opsional) ya wis
Aplikasi Indoor/Outdoor/Landscape/Submersible

GL112H GROUND LIGHT

Model No. Merk LED Kab warna Beam PowerMode Input Wiring kabel daya Fluks cahya dimensi Ukuran Bor
GL112H CREE CW, WW, NW, Abang Ijo, Biru, Amber S20/F60 Arus konstan 350mA Seri 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1W 100LM D23X40 D19
GL112HD CREE CW, WW, NW, Abang Ijo, Biru, Amber S20/F60 Tegangan konstan 24VDC Paralel 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1.3W 100LM D23x45 D19
* Dhukungan Data IES.
GL112H-1

■ Peta proyek

GL112,GL112H

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kabeh produk bakal rangkep lan dikirim mung sawise kabeh produk wis liwati macem-macem tes indeks, lan packaging uga Piece paling penting sing ora bisa digatèkaké.Minangka lampu stainless steel relatif abot, kita milih karton corrugated paling apik lan paling angel kanggo rincian packaging kanggo mesthekake yen produk bisa uga direksa saka impact utawa bumps sak transportasi.Saben produk Oubo cocog karo kothak njero sing unik lan bakal milih jinis kemasan sing cocog miturut sifat, negara lan bobot barang sing diangkut kanggo mesthekake yen saben produk dikemas tanpa ninggalake celah ing antarane kothak lan produk kasebut tetep. kothak.Kemasan biasa kita yaiku kothak njero corrugated coklat lan kothak njaba corrugated coklat.Yen pelanggan kudu nggawe kothak warna tartamtu kanggo produk kasebut, kita uga bisa entuk, anggere sampeyan ngandhani dodolan sadurunge, kita bakal nggawe pangaturan sing cocog ing tahap awal.

     

    Minangka produsen profesional lampu stainless steel ruangan, Eurborn duwe set lengkap laboratorium tes dhewe.Kita meh ora ngandelake pihak katelu sing outsourcing amarga kita wis duwe seri peralatan profesional sing paling maju lan lengkap, lan kabeh peralatan dipriksa lan dijaga kanthi rutin.Priksa manawa kabeh peralatan bisa mlaku kanthi normal lan nggawe pangaturan pas wektune lan kontrol tes sing gegandhengan karo produk nalika sepisanan.

    Bengkel Eurborn duwe akeh mesin profesional lan piranti eksperimen kayata oven sing digawe panas hawa, mesin deaerasi vakum, ruang uji ultraviolet UV, mesin tandha laser, ruang tes suhu lan kelembapan konstan, mesin uji semprotan uyah, sistem analisis spektrum LED cepet, Distribusi intensitas cahya. sistem tes (test IES), open curing UV lan oven pangatusan suhu konstan elektronik, etc. Kita bisa entuk sistem kontrol kualitas lengkap kanggo saben produk kita gawé.

    Saben produk bakal ngalami 100% tes parameter elektronik, 100% tes tuwa lan tes anti banyu 100%.Miturut pengalaman produk pirang-pirang taun, lingkungan sing diadhepi produk kasebut atusan kaping luwih keras tinimbang lampu njero ruangan kanggo lampu baja tahan karat ing njero ruangan lan jero banyu.Kita uga ngerti manawa lampu bisa uga ora weruh masalah ing wektu sing cendhak ing lingkungan biasa.Kanggo produk Eurborn, kita luwih khusus kanggo mesthekake yen lampu bisa entuk kinerja kerja sing stabil ing jangka panjang ing macem-macem lingkungan sing angel.Ing lingkungan normal, tes lingkungan simulasi kita kaping pirang-pirang luwih keras.Lingkungan sing atos iki bisa nuduhake kualitas lampu LED kanggo mesthekake yen ora ana produk sing cacat.Mung sawise screening liwat lapisan bakal Ober ngirim produk paling apik kanggo kita tangan customer.

    测试

     

    Eurborn duwe sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten penampilan lan ISO, lsp.
    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bledug, bahan asing sing padhet lan intrusi anti banyu.Contone, Eurborn utamane nggawe produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing jero banyu.Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan padha bisa digunakake ing inground nggunakake utawa ing jero banyu.Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat safety dhasar kanggo safety manungsa, kewan lan produk.Saben produk kita duwe sertifikasi CE.Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing ditetepake dening undang-undang EU.Jeneng lengkape yaiku "Arahan Watesan Panggunaan Bahan Berbahaya Tertentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik".Utamane digunakake kanggo standarisasi standar bahan lan proses produk listrik lan elektronik.Iku luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan pangayoman lingkungan.Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan diphenyl ethers polybrominated ing produk listrik lan elektronik.Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk kita, kita duwe sertifikasi paten katon dhewe kanggo paling produk conventional.Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing ditetepake dening ISO (International Organization for Standardization).Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi.Iki minangka standar manajemen organisasi.

    证书

     

    1. Badan lampu produk digawe saka stainless steel SNS316L.316 stainless steel ngandhut Mo, kang luwih apik ing resistance karat saka 304 stainless steel ing lingkungan suhu dhuwur.316 utamane nyuda isi Cr lan nambah isi Ni lan nambah Mo2% ~ 3%.Mulane, kemampuan anti-karat luwih kuwat tinimbang 304, cocok kanggo digunakake ing kimia, banyu laut lan lingkungan liyane.

    2. Sumber cahya LED nganggo merek CREE.CREE minangka inovator lampu lan produsen semikonduktor ing pasar.Ing kauntungan saka chip asalé saka materi silikon karbida (SiC), kang bisa nggunakake daya liyane ing papan cilik, nalika mbandhingaké teknologi ana liyane, bahan lan produk generate kurang panas.CREE LED nggabungake materi InGaN flip-chip sing hemat energi lan substrat G·SIC® proprietary perusahaan dadi siji, supaya LED kanthi intensitas dhuwur lan efisiensi dhuwur entuk kinerja biaya sing paling apik.

    3. Kaca nganggo kaca tempered + bagean layar sutra, lan ketebalan kaca yaiku 3-12mm.

    4. Perusahaan tansah milih substrat aluminium konduktivitas dhuwur kanthi konduktivitas termal ing ndhuwur 2.0WM / K.Substrat aluminium digunakake minangka bahan boros panas langsung kanggo LED, sing ana hubungane karo umur kerja LED.Substrat aluminium konduktivitas termal sing dhuwur nduweni konduksi apik lan kemampuan boros panas, lan luwih cocok kanggo produk sing mbutuhake kemampuan boros panas sing dhuwur, utamane LED daya dhuwur.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Cathetan penting: Kita bakal menehi prioritas pesen sing kalebu "Jeneng Perusahaan".Mangga priksa manawa ninggalake informasi iki kanthi "pitakonan sampeyan".Matur nuwun!