• f5e4157711

Dina-Ground GL112H

Katerangan pondok:

Miniatur recessed fixture kumplit jeung integral CREE LED Paket jeung 20/60 derajat beam options.Tempered kaca jeung Ultra low-sorotan, IP68 lampu taneuh dijieunna tina laut Kelas 316 Stainless Steel .Product tapak suku diaméterna 23mm ensures aplikasi serbaguna pilihan supir .Inline kaasup switched, 1-10V na DALI solusi dimmable.Sanajan cahaya outdoor recessed ieu ukuranana leutik, teu mangaruhan kontrol suhu warna fléksibel produk ieu, sahingga lingkungan richer.Lampu bawah tanah mini ieu nyumputkeun manik lampu, sareng gaduh desain anu halus.Baffle hideung tiasa ngirangan sorotan cahaya tina lampu.Pikeun desain, urang ogé boga cap lampu nu bentukna pasagi sarta ukuranana ngan ukuran mosaic.Ku alatan éta, produk ieu leuwih cocog pikeun kuadrat taneuh darker, palataran, jeung tembok luar mall balanja.Kami nganggo ampir 50.000pcs produk ieu pikeun ngahias témbok luar mall balanja skala ageung Shenzhen Gemdale Parkway, sareng sadayana gedong janten landmark di daérah éta.


GL112H

Rincian produk

Angkutan sareng bungkusan

nguji produk

Sertipikat

Urang béda

Tag produk

shooting fisik

PEDARAN

Sumber Lampu LED High Power LED
Warna Cahaya CW.WW, NW, Beureum, Héjo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Optik S2O° / F6O°
Kakuatan 1W
Sasayogian tanaga N/A
Diménsi D23X4O
Beurat 6 Og
Peunteun IP IP68
Persetujuan CE, RoHS, IP
Suhu lingkungan -2O°C ~ +45°C
hirup rata 5O, OOOHrs
Asesoris (Pilihan) Sumuhun
Aplikasi jero rohangan / outdoor / bentang / Submersible

GL112H TANAH LAMPU

Modél No. Merk LED Warna Beam PowerMode Input Wiring kabel Kakuatan Fluks Luminous Diménsi Ukuran Bor
GL112H CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S20/F60 Arus konstan 350mA Runtuyan 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1W 100LM D23X40 D19
GL112HD CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S20/F60 tegangan konstan 24VDC Sajajar 1.1M 2X0.4MM² Kabel 1.3W 100LM D23 x 45 D19
* Dukungan Data IES.
GL112H-1

■ peta proyék

GL112,GL112H

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Sadaya produk bakal dibungkus sareng dikirimkeun ngan saatos sadaya produk parantos ngalangkungan sababaraha tés indéks, sareng bungkusan ogé mangrupikeun bagian anu paling penting anu teu tiasa dipaliré.Salaku lampu stainless steel kawilang beurat, urang milih pangalusna sarta hardest karton corrugated pikeun detil bungkusan pikeun mastikeun yén produk bisa ditangtayungan ogé tina dampak atawa nabrak salila transportasi.Masing-masing produk Oubo pakait sareng kotak jero anu unik sareng bakal milih jinis bungkusan anu cocog dumasar kana sifat, kaayaan sareng beurat barang anu diangkut pikeun mastikeun yén unggal produk dibungkus tanpa nyéépkeun jurang antara kotak sareng produkna dibenerkeun. kotak.Bungkusan biasa kami nyaéta kotak jero corrugated coklat sareng kotak luar corrugated coklat.Upami palanggan kedah ngadamel kotak warna khusus pikeun produk, urang ogé tiasa ngahontal éta, salami anjeun ngawartosan penjualan kami sateuacanna, kami bakal ngadamel panyesuaian anu saluyu dina tahap awal.

     

    Salaku produsén profésional lampu stainless steel outdoor, Eurborn boga set lengkep sorangan laboratorium nguji.Urang boro ngandelkeun pihak katilu outsourcing sabab kami geus boga runtuyan parabot profésional paling canggih tur lengkep, sarta sakabeh parabot anu rutin inspected tur dijaga.Pastikeun yén sadaya alat tiasa dianggo normal sareng ngadamel panyesuaian tepat waktu sareng kadali tés anu aya hubunganana sareng produk dina waktos anu munggaran.

    Bengkel Eurborn ngagaduhan seueur mesin profésional sareng alat ékspérimén sapertos oven anu dipanaskeun hawa, mesin vakum deaeration, ruangan uji ultraviolét UV, mesin laser nyirian, kamar uji suhu sareng kalembaban konstan, mesin uji semprot uyah, sistem analisa spéktrum LED gancang, distribusi inténsitas cahaya. Sistim test (test IES), UV curing oven jeung éléktronik hawa konstan drying oven, jsb Urang bisa ngahontal sistem kontrol kualitas komprehensif pikeun unggal produk urang ngahasilkeun.

    Unggal produk bakal ngalaman 100% test parameter éléktronik, 100% test sepuh jeung 100% test waterproof.Numutkeun sababaraha taun pangalaman produk, lingkungan anu disanghareupan ku produkna ratusan kali langkung heuras tibatan lampu jero ruangan pikeun lampu stainless steel luar jero taneuh sareng jero cai.Kami sadar yén lampu tiasa henteu ningali masalah dina waktos anu pondok dina lingkungan biasa.Pikeun produk Eurborn, kami langkung khusus pikeun mastikeun yén lampu tiasa ngahontal prestasi kerja stabil jangka panjang dina sababaraha lingkungan anu parah.Dina lingkungan normal, uji lingkungan simulasi urang sababaraha kali langkung keras.Lingkungan kasar ieu tiasa nunjukkeun kualitas lampu LED pikeun mastikeun yén teu aya produk anu cacad.Ngan sanggeus screening ngaliwatan lapisan bakal Ober nganteurkeun produk pangalusna ka leungeun customer urang.

    测试

     

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, patén penampilan sareng ISO, jsb.
    Sertipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu dumasar kana sistem coding IPna pikeun tahan debu, zat asing padet sareng intrusi tahan cai.Contona, Eurborn utamana manufactures produk outdoor kayaning lampu dikubur & di-taneuh, lampu jero cai.Sadaya lampu stainless steel outdoor minuhan IP68, sarta aranjeunna bisa dipaké dina pamakéan inground atawa pamakéan jero cai.Sertipikat CE EU: Produk moal ngancem syarat kaamanan dasar pikeun kaamanan manusa, sato sareng produk.Unggal produk urang gaduh sertifikasi CE.Sertipikat ROHS: Ieu mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan EU.Ngaran lengkepna nyaéta "Diréktif ngeunaan Ngawatesan Pamakéan Bahan-Bahan Ngabahayakeun Tangtu dina Peralatan Listrik sareng Éléktronik".Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng prosés produk listrik sareng éléktronik.Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng perlindungan lingkungan.Tujuan standar ieu nyaéta pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium héksavalen, biphenyl polybrominated sareng éter diphenyl polybrominated dina produk listrik sareng éléktronik.Dina raraga hadé ngajaga hak jeung kapentingan produk urang, urang boga sertifikasi patén penampilan urang sorangan pikeun paling produk konvensional.Sertipikat ISO: Séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling kasohor diantara seueur standar internasional anu diadegkeun ku ISO (International Organization for Standardization).Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kontrol kualitas produk dina prosés produksi.Éta mangrupikeun standar manajemén organisasi.

    证书

     

    1.The awak lampu produk dijieunna tina SNS316L stainless steel.316 stainless steel ngandung Mo, nu hadé dina lalawanan korosi ti 304 stainless steel dina lingkungan suhu luhur.316 utamina ngirangan eusi Cr sareng ningkatkeun eusi Ni sareng ningkatkeun Mo2% ~ 3%.Ku alatan éta, kamampuhan anti korosi nyaeta kuat ti 304, cocog pikeun pamakéan dina kimia, seawater jeung lingkungan lianna.

    2.The sumber lampu LED adopts brand CREE.CREE mangrupikeun inovator pencahayaan sareng produsén semikonduktor anu unggul di pasar.Kauntungannana chip asalna tina bahan silikon carbide (SiC), nu bisa ngagunakeun kakuatan leuwih dina spasi leutik, bari ngabandingkeun téhnologi aya lianna, bahan jeung produk ngahasilkeun kirang panas.CREE LED ngagabungkeun bahan flip-chip InGaN anu hémat énergi pisan sareng substrat G·SIC® proprietary perusahaan janten hiji, supados LED inténsitas tinggi sareng efisiensi tinggi ngahontal kinerja biaya anu pangsaéna.

    Kaca 3.The adopts kaca tempered + bagian tina layar sutra, sarta ketebalan kaca téh 3-12mm.

    4.The parusahaan geus salawasna dipilih-konduktivitas tinggi substrat aluminium kalawan konduktivitas termal luhur 2.0WM / K.substrat aluminium dipaké salaku bahan dissipation panas langsung pikeun LEDs, nu raket patalina jeung kahirupan gawé LEDs.The konduktivitas termal tinggi substrat aluminium boga konduksi alus tur kamampuhan dissipation panas, sarta leuwih cocog pikeun produk anu merlukeun kamampuhan dissipation panas tinggi, utamana LEDs kakuatan tinggi.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Catetan penting: Kami bakal prioritas pesen anu kalebet "Ngaran Perusahaan".Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun".hatur nuhun!