• f5e4157711

Di-Ground GL112H

Pedaran pondok:

Perlengkapan recessed miniatur kumplit sareng Paket CREE LED integral sareng pilihan balok 20/60 derajat. Kaca gelas kalayan Ultra low-sorotan, lampu bumi IP68 didamel tina laut Kelas 316 Stainless Steel. Tapak suku produk diaméterna 23mm mastikeun aplikasi serbaguna. Pilihan supir linier kalebet dialihkeun, 1-10V sareng solusi DAL anu tiasa dimmable. Sanaon pencahyaan luar ruangan anu resés ieu ukuranana leutik, éta henteu mangaruhan kontrol suhu warna anu fleksibel pikeun produk ieu, ngajantenkeun lingkungan langkung beunghar. Lampu bawah tanah mini ieu nyumputkeun manik lampu, sareng ngagaduhan desain anu halus. Baffle hideung tiasa ngirangan sorotan cahaya tina lampu. Pikeun desainna, urang ogé ngagaduhan tutup lampu anu bentukna pasagi sareng ukuranana ngan ukur ukuran mosaik. Ku alatan éta, produk ieu langkung cocog pikeun kotak taneuh anu langkung poek, halaman, sareng tembok luar mal balanja. Kami nganggo ampir 50.000 pér produk ieu pikeun ngahias témbok luar mall perbelanjaan skala besar Shenzhen Gemdale Parkway, sareng sadaya gedong janten landmark di daérah éta.


GL112H

Detil Produk

Angkutan sareng bungkusan

Nguji produk

Sertipikat

Kami béda

Tanda Produk

Némbak fisik

URAIAN

Sumber Lampu LED Daya Tinggi LED
Warna Lampu CW.WW, NW, Beureum, Ijo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Élmu optik S2O ° / F6O °
Kakuatan 1W
Sasayogian tanaga N / A.
Diménsi D23X4O
Beurat 6Og
Peunteun IP IP68
Nyatujuan CE, RoHS, IP
Suhu sakitar -2O ° C ~ + 45 ° C
Rata-rata kahirupan 5O, OOOHrs
Asesoris (Opsional) Leres
Aplikasi Indoor / outdoor / Bentang / beuleum

CAHAYAAN GL112H GROUND

Modél No. Brand LED Warna Pancaran PowerMode Input Kabel Kabel Kakuatan Fluks bercahaya Diménsi Ukuran Bor
GL112H CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Arus konstan 350mA Séri Kabel 1.1M 2X0.4MM² 1W 100LM D23X40 D19
GL112HD CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Tegangan konstan 24VDC Paralel Kabel 1.1M 2X0.4MM² 1.3W 100LM D23x45 D19
* Dukungan IES Data.
GL112H-1

■ Peta proyék

GL112,GL112H

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sadaya produk bakal rangkep sareng dikintunkeun waé saatos sadayana produk lulus sababaraha tés indéks, sareng bungkusanna ogé potongan paling penting anu teu tiasa diémutan. Kusabab lampu stainless steel kawilang beurat, urang milih karton bergelombang anu paling saé sareng paling hese pikeun detil bungkusanna pikeun mastikeun yén produkna tiasa dijaga leres tina dampak atanapi gundukan nalika transportasi. Unggal produk Oubo pakait sareng kotak jero anu unik sareng bakal milih jinis bungkusan anu saluyu sareng alam, kaayaan sareng beurat barang anu diangkut pikeun mastikeun yén unggal produk dipak tanpa nyésakeun celah antara kotak sareng produk na dibereskeun Dina kotak. Bungkusan biasa kami nyaéta kotak batin bergelombang coklat sareng kotak luar bergelombang coklat. Upami nasabah kedah ngadamel kotak warna khusus pikeun produk, urang ogé tiasa ngahontal éta, salami anjeun ngawartosan penjualan kami sateuacanna, kami bakal ngaluyukeun saluyu dina tahap awal.

     

    Salaku produsén profesional lampu stainless steel luar, Eurborn ngagaduhan set laboratorium pengujian anu lengkep. Urang boro-boro ngandelkeun pihak katilu outsourcing sabab urang parantos gaduh rangkay peralatan profesional anu paling canggih sareng lengkep, sareng sadaya alat sacara rutin dipariksa sareng dijaga. Pastikeun yén sadaya pakakas tiasa dianggo normal sareng nyayogikeun waktos sareng pangaturan tés anu aya hubunganana sareng produk dina munggaran waktu.

    Lokakarya Eurborn ngagaduhan seueur mesin propésional sareng alat ékspérimén sapertos oven anu dipanaskeun ku hawa, mesin deaerasi vakum, kamar uji UV ultraviolet, mesin nyirian laser, kamar uji suhu sareng asor anu tetep, mesin uji semprot uyah, sistem analisis spéktrum LED gancang, distribusi intensitas bercahaya sistem uji (uji IES), oven UV curing sareng oven pengeringan suhu konstanta éléktronik, sareng sajabana. Urang tiasa ngahontal sistem kontrol kualitas anu komprehensif pikeun unggal produk anu urang hasilkeun.

    Unggal produk bakal ngalaman 100% tés parameter éléktronik, 100% tés sepuh sareng 100% tés tahan cai. Numutkeun mangtaun-taun pangalaman produk, lingkungan anu disanghareupan ku produk mangratus kali langkung karasa tibatan lampu jero ruangan pikeun lampu stainless steel di jero taneuh sareng jero cai. Kami sadar pisan yén lampu henteu tiasa ningali aya masalah dina waktos anu singget dina lingkungan anu biasa. Pikeun produk Eurborn, kami langkung khusus pikeun mastikeun yén lampu tiasa ngahontal kinerja kerja jangka panjang dina sababaraha lingkungan anu parah. Di lingkungan anu normal, tés lingkungan simulasi urang sababaraha kali langkung karasa. Lingkungan anu keras ieu tiasa nunjukkeun kualitas lampu LED pikeun mastikeun yén teu aya produk anu rusak. Ngan saatos disaring ngalangkungan lapisan Ober bakal nganteurkeun produk anu pangsaéna pikeun kami Pelanggan.

    测试

     

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, penampilan patén sareng ISO, jst.
    Sértipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu numutkeun sistem coding IP na pikeun bahan tahan lebu, asing anu padet sareng gangguan cai. Salaku conto, Eurborn utamina ngadamel produk luar sapertos lampu anu dikubur & di jero taneuh, lampu di jero cai. Sadaya lampu stainless steel luar patepung IP68, sareng éta tiasa dianggo dina panggunaan jero cai atanapi panggunaan jero cai. Sértipikat CE CE: Produk moal ngancam syarat kaamanan dasar kaamanan manusa, sato sareng produk. Masing-masing produk urang gaduh sertifikasi CE. Sértipikat ROHS: Mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan Uni Éropa. Nami lengkep na nyaéta "Pitunjuk Ngawatesan Pamakéan Bahan Bahaya Tangtu dina Peralatan Éléktrik sareng Éléktronik". Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik. Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkungan. Tujuan standar ieu pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromisér sareng éter diphenyl polimérom dina produk listrik sareng éléktronik. Supados langkung ngajagi hak sareng kapentingan produk kami, kami gaduh sertifikasi patén penampilan nyalira pikeun kaseueuran produk konvensional. Sértipikat ISO: séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling terkenal diantara standar internasional anu diadegkeun ku ISO (Organisasi Internasional pikeun Standardisasi). Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kadali kualitas produk dina prosés produksi. Mangrupikeun standar manajemén organisasi.

    证书

     

    1. Awak lampu produk didamel tina stainless steel SNS316L. 316 stainless steel ngandung Mo, anu langkung saé dina résistansi korosi tibatan 304 stainless steel dina lingkungan suhu luhur. 316 utamina ngirangan eusi Cr sareng ningkatkeun eusi Ni sareng ningkatkeun Mo2% ~ 3%. Ku alatan éta, kamampuan anti korosi na langkung kuat tibatan 304, cocog pikeun dianggo dina kimia, cai laut sareng lingkungan anu sanés.

    2. Sumber cahaya LED nyoko kana mérek CREE. CREE mangrupikeun inpormator pencahayaan sareng produsen semikonduktor terkemuka di pasar. Kauntungannana chip asalna tina bahan silikon karbida (SiC), anu tiasa nganggo langkung seueur kakuatan dina rohangan alit, bari ngabandingkeun téknologi, bahan sareng produk anu sanés ngahasilkeun kirang panas. CREE LED ngagabungkeun bahan flip-chip InGaN anu hemat énergi sareng substrat G · SIC® milik perusahaan janten hiji, janten LED anu intensitas tinggi sareng efisiensi tinggi ngahontal kinerja biaya anu pangsaéna.

    3. gelas ngadopsi gelas tempered + bagian layar sutra, sareng kandel gelasna 3-12mm.

    4. Perusahaan parantos milih substrat aluminium konduktivitas tinggi sareng konduktivitas termal di luhur 2.0WM / K. Substrat aluminium dianggo salaku bahan dissipation panas langsung pikeun LEDs, anu raket patalina sareng kahirupan kerja LEDs. Substrat aluminium konduktivitas termal tinggi ngagaduhan konduksi anu hadé sareng kamampuan dissipation panas, sareng langkung cocog pikeun produk anu peryogi kamampuan dissipation panas tinggi, khususna LED-kakuatan tinggi.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Catetan anu penting: Kami bakal ngaheulakeun pesen anu kalebet "Ngaran perusahaan". Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun". Hatur nuhun!