• f5e4157711

In-Ground GL140

Katrangan singkat:

Perlengkapan recessed miniatur lengkap karo paket LED CREE integral lan opsi kacang 10/20/30/45/60 derajat. Kaca tempered, pilihan Stainless Steel kelas laut 316 kanthi konstruksi dirating IP68. Jejak produk diameter 76mm njamin aplikasi serbaguna. Pilihan driver inline kalebu ngalih, 1-10V lan DALI solusi dimmable.Penampilan kasebut apik banget, kuat lan awet, lan digawe saka baja tahan karat kelas laut ultra-karat SUS316 kanthi proses CNC otomatis.Teknologi kemasan unik ora mung bisa njamin boros panas saka LED, ngluwihi umur layanan lampu, nanging uga njamin tingkat proteksi produk tekan IP8.Lampu lemah terintegrasi dilengkapi tabung sing wis dipasang, sing gampang dipasang lan trep.Kaca tempered safety sing dipasang ing ngarep tahan banget, lan kendaraan sing nyopir bisa langsung dilewati.Prodhuk iki fleksibel ing aplikasi, karo macem-macem suhu werna kanggo pelanggan kanggo milih, lan uga bisa digunakake kanggo kontrol RGB utawa DMX-RGB.Bisa digunakake kanthi akeh ing kebon, alun-alun, koridor, kolam lan papan liyane.Uga bisa digunakake ing koridor njero ruangan, lantai lan acara liyane, lan minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu hiasan.


GL140

Detail Produk

Transport lan packaging

Pengujian produk

Sertifikat

Kita beda

Tag produk

shooting fisik

1

DESKRIPSI

Sumber cahya LED Dhuwur Daya LED
Warna Cahya RGB, CW, WW, NW, Abang, Ijo, Biru, Amber
Bahan SUS316 / Kuningan
Optik 1O/S2O/3O/45/F6O
daya 3W
sumber daya N/A
Bobot N/A
Rating IP IP68
Persetujuan CE, RoHS, IP
Suhu sekitar -2O°C+45°C
Rata-rata urip 5 O, OOO
Aksesoris (Opsional) ya wis
Aplikasi Indoor/Outdoor/Landscape/Submersible

GL140 GROUND LIGHT

MODEL NO. Merk LED Kab warna Beam PowerMode Input Wiring kabel daya Fluks cahya dimensi Ukuran Bor
GL140 CREE CW.WW, NW.Abang Ijo, Biru, Amber 10/S20/30/45/F60 Arus konstan 350mA Seri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM D76X47 D65
GL140D CREE CW.WW, NW.Abang Ijo, Biru.Amber 10/S20/30/45/F60 Tegangan konstan 12/24VDC Paralel Kabel 3M 2X0.75mm² 3.5W 300LM D76X47 D65
GL140RGB CREE R+G+B 10/S20/30/45/F60 Arus konstan 350mA Seri Kabel 2x3M 4x0.5mm² 3W N/A D76X47 D65
GL140RGB-9W(IP67) Edison RGB 45 Arus konstan Kontroler 350mA Seri Kabel 2x3M 4x0.5mm² 9W N/A D76X86 D65
GL140DMX-RGB Edison RGB (Warna Penuh) 10/S20/30/45/F60 Tegangan konstan 24VDC DMXController Paralel 1.1M 4X0.5mm² Kabel 3.5W N/A D76X47 D65
GL140DMX-RGBW Edison RGBW (Warna Penuh) 10/S20/30/45/F60 Tegangan konstan 24VDC DMXController Paralel 1.1M 4X0.5mm² Kabel 3.5W N/A D76X47 D65
DMX decoder ing dibangun * Dhukungan Data IES.
GL140-2
GL140-1

■ Peta proyek


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kabeh produk bakal rangkep lan dikirim mung sawise kabeh produk wis liwati macem-macem tes indeks, lan packaging uga Piece paling penting sing ora bisa digatèkaké.Minangka lampu stainless steel relatif abot, kita milih karton corrugated paling apik lan paling angel kanggo rincian packaging kanggo mesthekake yen produk bisa uga direksa saka impact utawa bumps sak transportasi.Saben produk Oubo cocog karo kothak njero sing unik lan bakal milih jinis kemasan sing cocog miturut sifat, negara lan bobot barang sing diangkut kanggo mesthekake yen saben produk dikemas tanpa ninggalake celah ing antarane kothak lan produk kasebut tetep. kothak.Kemasan biasa kita yaiku kothak njero corrugated coklat lan kothak njaba corrugated coklat.Yen pelanggan kudu nggawe kothak warna tartamtu kanggo produk kasebut, kita uga bisa entuk, anggere sampeyan ngandhani dodolan sadurunge, kita bakal nggawe pangaturan sing cocog ing tahap awal.

     

    Minangka produsen profesional lampu stainless steel ruangan, Eurborn duwe set lengkap laboratorium tes dhewe.Kita meh ora ngandelake pihak katelu sing outsourcing amarga kita wis duwe seri peralatan profesional sing paling maju lan lengkap, lan kabeh peralatan dipriksa lan dijaga kanthi rutin.Priksa manawa kabeh peralatan bisa mlaku kanthi normal lan nggawe pangaturan pas wektune lan kontrol tes sing gegandhengan karo produk nalika sepisanan.

    Bengkel Eurborn duwe akeh mesin profesional lan piranti eksperimen kayata oven sing digawe panas hawa, mesin deaerasi vakum, ruang uji ultraviolet UV, mesin tandha laser, ruang tes suhu lan kelembapan konstan, mesin uji semprotan uyah, sistem analisis spektrum LED cepet, Distribusi intensitas cahya. sistem tes (test IES), open curing UV lan oven pangatusan suhu konstan elektronik, etc. Kita bisa entuk sistem kontrol kualitas lengkap kanggo saben produk kita gawé.

    Saben produk bakal ngalami 100% tes parameter elektronik, 100% tes tuwa lan tes anti banyu 100%.Miturut pengalaman produk pirang-pirang taun, lingkungan sing diadhepi produk kasebut atusan kaping luwih keras tinimbang lampu njero ruangan kanggo lampu baja tahan karat ing njero ruangan lan jero banyu.Kita uga ngerti manawa lampu bisa uga ora weruh masalah ing wektu sing cendhak ing lingkungan biasa.Kanggo produk Eurborn, kita luwih khusus kanggo mesthekake yen lampu bisa entuk kinerja kerja sing stabil ing jangka panjang ing macem-macem lingkungan sing angel.Ing lingkungan normal, tes lingkungan simulasi kita kaping pirang-pirang luwih keras.Lingkungan sing atos iki bisa nuduhake kualitas lampu LED kanggo mesthekake yen ora ana produk sing cacat.Mung sawise screening liwat lapisan bakal Ober ngirim produk paling apik kanggo kita tangan customer.

    测试

     

    Eurborn duwe sertifikat kualifikasi kayata IP, CE, ROHS, paten penampilan lan ISO, lsp.
    Sertifikat IP: Organisasi Perlindhungan Lampu Internasional (IP) nggolongake lampu miturut sistem pengkodean IP kanggo bledug, bahan asing sing padhet lan intrusi anti banyu.Contone, Eurborn utamane nggawe produk ruangan kayata lampu sing dikubur & ing lemah, lampu ing jero banyu.Kabeh lampu stainless steel ruangan ketemu IP68, lan padha bisa digunakake ing inground nggunakake utawa ing jero banyu.Sertifikat CE EU: Produk ora bakal ngancam syarat safety dhasar kanggo safety manungsa, kewan lan produk.Saben produk kita duwe sertifikasi CE.Sertifikat ROHS: Iki minangka standar wajib sing ditetepake dening undang-undang EU.Jeneng lengkape yaiku "Arahan Watesan Panggunaan Bahan Berbahaya Tertentu ing Peralatan Listrik lan Elektronik".Utamane digunakake kanggo standarisasi standar bahan lan proses produk listrik lan elektronik.Iku luwih kondusif kanggo kesehatan manungsa lan pangayoman lingkungan.Tujuan standar iki yaiku kanggo ngilangi timbal, merkuri, kadmium, kromium heksavalen, biphenyl polybrominated lan diphenyl ethers polybrominated ing produk listrik lan elektronik.Supaya luwih nglindhungi hak lan kapentingan produk kita, kita duwe sertifikasi paten katon dhewe kanggo paling produk conventional.Sertifikat ISO: Seri ISO 9000 minangka standar sing paling misuwur ing antarane standar internasional sing ditetepake dening ISO (International Organization for Standardization).Standar iki ora kanggo ngevaluasi kualitas produk, nanging kanggo ngevaluasi kontrol kualitas produk ing proses produksi.Iki minangka standar manajemen organisasi.

    证书

     

    1. Badan lampu produk digawe saka stainless steel SNS316L.316 stainless steel ngandhut Mo, kang luwih apik ing resistance karat saka 304 stainless steel ing lingkungan suhu dhuwur.316 utamane nyuda isi Cr lan nambah isi Ni lan nambah Mo2% ~ 3%.Mulane, kemampuan anti-karat luwih kuwat tinimbang 304, cocok kanggo digunakake ing kimia, banyu laut lan lingkungan liyane.

    2. Sumber cahya LED nganggo merek CREE.CREE minangka inovator lampu lan produsen semikonduktor ing pasar.Ing kauntungan saka chip asalé saka materi silikon karbida (SiC), kang bisa nggunakake daya liyane ing papan cilik, nalika mbandhingaké teknologi ana liyane, bahan lan produk generate kurang panas.CREE LED nggabungake materi InGaN flip-chip sing hemat energi lan substrat G·SIC® proprietary perusahaan dadi siji, supaya LED kanthi intensitas dhuwur lan efisiensi dhuwur entuk kinerja biaya sing paling apik.

    3. Kaca nganggo kaca tempered + bagean layar sutra, lan ketebalan kaca yaiku 3-12mm.

    4. Perusahaan tansah milih substrat aluminium konduktivitas dhuwur kanthi konduktivitas termal ing ndhuwur 2.0WM / K.Substrat aluminium digunakake minangka bahan boros panas langsung kanggo LED, sing ana hubungane karo umur kerja LED.Substrat aluminium konduktivitas termal sing dhuwur nduweni konduksi apik lan kemampuan boros panas, lan luwih cocok kanggo produk sing mbutuhake kemampuan boros panas sing dhuwur, utamane LED daya dhuwur.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Cathetan penting: Kita bakal menehi prioritas pesen sing kalebu "Jeneng Perusahaan".Mangga priksa manawa ninggalake informasi iki kanthi "pitakonan sampeyan".Matur nuwun!