Warta

  • How China Outdoor Lights Factory Assemble Products?

    Kumaha Cina Outdoor Lampu Factory ngumpul Produk?

    (Ⅰ) Naon ari Lampu Spot?Lampu titik mangrupikeun sumber cahaya titik anu tiasa cahayana merata dina sagala arah.rentang katerangan na bisa disaluyukeun wenang, sarta nembongan salaku ikon octahedron biasa dina adegan.Lampu sorot ngajadikeun panerangan anu ditunjuk gering ...
    Maca deui
  • Do Architectural Lights Manufacturer Only Provide Lights Customized Service?

    Naha Produsén Lampu Arsitéktur Ngan Nyadiakeun Palayanan Disesuaikeun Lampu?

    Salaku Produsén Lampu Arsitéktur, Kami, Eurborn henteu ngan ukur didédikasikeun pikeun panalungtikan, pamekaran sareng produksi lampu jero taneuh sareng jero cai luar, tapi ogé ngagaduhan jabatan kapang sareng nyayogikeun sajumlah jasa tina pilihan bahan baku, DFM, desain kapang ...
    Maca deui
  • Why do underwater lights need to be tested in simulated water conditions?

    Naha lampu jero cai kedah diuji dina kaayaan cai simulasi?

    (Ⅰ) Pemasok Lampu Bawah Cai Ngahasilkeun Lampu Bawah Cai Kalayan Jantung.
    Maca deui
  • What is the process of preparing electronic materials for outdoor inground lights?

    Kumaha prosés nyiapkeun bahan éléktronik pikeun lampu luar ruangan?

    (Ⅰ) Produsén lampu outdoor taliti milih rupa-rupa bahan Salaku produsén lampu outdoor, Eurborn salawasna taat kana prinsip nyadiakeun konsumén jeung lampu kualitas luhur.Janten urang taliti milih rupa-rupa bahan sareng nguji aranjeunna sateuacan nambihanana ...
    Maca deui
  • Do Chinese outdoor lights suppliers only provide lights mold customization service?

    Naha supplier lampu luar Cina ngan ukur nyayogikeun jasa kustomisasi kapang lampu?

    Jawabanana NO!Eurborn boga pabrik lampu exterior, departemén kapang jeung mesin percetakan 3D canggih, urang teu ngan nyadiakeun layanan cahaya ngaropéa, tapi ogé nyadiakeun layanan kapang ngaropéa.(Ⅰ) Produsén Lampu Luar Ngembangkeun Kapang Departemen kapang ...
    Maca deui
  • How are China Outdoor Lights procured?

    Kumaha kéngingkeun Lampu Luar Cina?

    (Ⅰ) Dipercaya Prosés Pabrik Lampu Luar Cina Pikeun ningali kumaha Eurborn ngahasilkeun lampu arsitéktur kalayan alat-alat canggih sareng staf profésional.(Ⅱ) Tim Panaliti Pemasok Lampu Luar The R&D sareng tim desain dumasar kana panalungtikan akademik profésional...
    Maca deui
  • Project From Underground Lights Manufacturer: Beijing Shoubei Zhaolong Hotel,China

    Proyék Ti Produsén Lampu Bawah Tanah: Beijing Shoubei Zhaolong Hotel, Cina

    (Ⅰ) Pemasok lampu luar tanggung jawab pikeun lampu bawah tanah proyék Salaku gedong landmark, awak utama gedong henteu tiasa dirobih bentukna, tapi jangkungna, tiis sareng cahaya gedong anu sami caket bakal nyiptakeun panutup visual. keur pro...
    Maca deui
  • Inground Light Manufacturer Test lights / Eurborn

    Lampu Test Produsén Lampu Inground / Eurborn

    Salaku produsén lampu inground, Eurborn geus salawasna geus nyadiakeun produk kualitas luhur salaku prinsip, nengetan paménta konsumén jeung kualitas produk, sarta ngalakukeun professionally dina unggal hambalan produksi produk.Kami henteu ngan ukur ngahasilkeun cahaya bawah tanah, tapi ogé ...
    Maca deui
  • Spot Lighting-EU3036

    Spot cahaya-EU3036

    Salaku produsén lampu outdoor ngarah, Eurborn ngahasilkeun wangunan komersil di luar cahaya.Dinten ieu salah sahiji lampu spot kami diwanohkeun ka anjeun.Séri EU3036 aya dina desain sorotan khas, sareng konstruksina dipeunteun IP65.Bahan Aluminium hideung na masihan gr...
    Maca deui
  • To See Eurborn How to Spray Oil To The Product

    Pikeun Ningali Eurborn Kumaha Nyemprot Minyak Ka Produk

    Eurborn henteu ngan ukur ngahasilkeun lampu témbok luar modéren, tapi ogé lampu lansekap sareng lampu-lampu sanés di Cina.Dina prosés manufaktur produk, Eurborn nembongkeun gelar kuat profésionalisme, ngalakukeun pakasaban alus di unggal bagian, nyieun produk leuwih sampurna, jadi ...
    Maca deui
  • Underwater Pond Light-EU1920

    Lampu Tambak jero cai-EU1920

    Dinten ieu kami bakal ngenalkeun Underwater Pond Light-EU1920.EU1920 diwangun ku stainless steel kelas laut 316 sareng pakét LED CREE integral.Fixture dipeunteun ka IP68.Ieu cocog pikeun katerangan tangkal leutik / sedeng, exteriors wangunan, kolom lamun v ...
    Maca deui
  • To See Eurborn’s precise instruments at work

    Pikeun Ningali instrumen tepat Eurborn nuju damel

    Instrumén Eurborn sacara rutin dibersihkeun sareng diuji pikeun mastikeun operasi normal alat éta.Kami mangrupikeun supplier profésional pikeun Pencahayaan Luar, sadaya anu urang laksanakeun nyaéta nyayogikeun palanggan produk sareng jasa pencahayaan anu pangsaéna.Wilujeng sumping patarosan anjeun di hiji ...
    Maca deui