• f5e4157711

Rreth Nesh

Kush jemi ne:

Eurborn është prodhuesi i vetëm kinez i përkushtuar për kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e ndriçimit nëntokësor dhe nënujor në natyrë të çelikut inox. Ndryshe nga furnitorët e tjerë që bëjnë shumë lloje llambash, ne duhet të qëndrojmë të përqendruar për shkak të mjedisit të ashpër që sfidon produktin tonë. Produkti ynë duhet të jetë në gjendje të marrë këto kushte dhe të performojë në mënyrë perfekte, pavarësisht nga sfida. Pra, ne duhet të bëjmë çdo përpjekje në çdo hap për të siguruar që produkti ynë do të performojë për kënaqësinë tuaj.  

Ne duhet të jemi të rreptë në detaje. Konkurrentët tanë janë markat e njohura ndërkombëtarisht. Pra, ne duhet të përputhim cilësinë më të lartë në produktet tona me standardet e tyre. Sidoqoftë, ne nuk përputhemi me çmimet e tyre. Ky është angazhimi ynë ndaj klientëve tanë, produkt me vlerë të lartë.

rseh

Pse na zgjodhet ne:

1: Ekipi ynë R&D ka më shumë se 20 vjet përvojë ndriçimi arkitektonik në natyrë. Duke iu përgjigjur kërkesave të klientit tonë, ne shpejt dhe në mënyrë efektive përfundojmë ODM, dizajnin OEM dhe sigurojmë mbështetje teknike profesionale për të përmbushur pritjet.

2: Ne kemi prodhimin tonë të mykut në shtëpi. Jo si furnitorë të tjerë të cilët janë të jashtëm ose palë të treta.

3: Asnjë MOQ për shumicën e të gjitha produkteve të çelikut.

4: Ne ofrojmë çmime direkte të fabrikës.

5: Ne jemi plotësisht në përputhje me standardet ndërkombëtare të inspektimit të cilësisë dhe inspektimet e përgjegjësisë sociale.

6: Ne bëjmë 100% testime dhe inspektime për plakjen, IP (i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga pluhuri) dhe materialet.

7: Ne kemi certifikata të patentës së produktit.

8. Ne jemi të certifikuar me CE, ROHS, ISO9001.

2020 është viti më i vështirë. Në mënyrë që t'i kthehemi shoqërisë dhe klientëve tanë, Eurborn përpiqet më të mirën e saj për të ndihmuar të gjithë. Ne dhuruam një sasi të madhe të alkoolit mjekësor dhe maska. Pavarësisht se çfarë lloj problemi, ne do të zgjedhim të luftojmë me JU së bashku.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)