• f5e4157711

Tentang Kami

Saha Urang:

Eurborn mangrupikeun hiji-hijina produsén Cina anu dikhususkeun pikeun panalungtikan, pamekaran sareng produksi stainless steel luar taneuh sareng cahaya jero cai.Teu kawas suppliers séjén anu ngalakukeun loba jenis lampu, urang kudu tetep difokuskeun alatan lingkungan kasar nu tangtangan produk urang.Produk urang kedah tiasa nyandak kaayaan ieu sareng ngalaksanakeun sampurna henteu paduli tangtangan éta.Janten urang kedah usaha dina unggal léngkah pikeun ngajamin produk urang bakal nyugemakeun anjeun.

Urang kedah ketat dina detil.Pesaing urang mangrupikeun merek anu kasohor sacara internasional.Janten urang kedah cocog sareng kualitas pangluhurna dina produk urang kana standarna.Najan kitu, urang teu cocog harga maranéhanana.Ieu komitmen urang ka konsumén urang, produk nilai luhur.

rseh

Naha Pilih Kami:

1: Tim R&D kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman pencahayaan arsitéktur luar.Ngabales sarat customer urang, urang gancang tur éféktif ngalengkepan ODM, desain OEM, sarta nyadiakeun rojongan teknis profésional pikeun cocog ekspektasi.

2: Urang boga sorangan di-imah pembuatan kapang.Teu kawas suppliers séjén nu outsourcing atawa pihak katilu.

3: Taya MOQ pikeun kalolobaan produk stainless steel.

4: Urang nawiskeun harga ex-pabrik langsung.

5: Urang pinuh sasuai jeung standar inspeksi kualitas internasional jeung inspeksi tanggung jawab sosial.

6: Urang ngalakukeun 100% nguji sarta pamariksaan pikeun sepuh, IP (waterproof, dustproof) jeung bahan.

7: Urang boga sertipikat patén produk.

8. Kami CE, ROHS, ISO9001 certificated.

2020 mangrupikeun taun anu paling hese.Pikeun masihan deui ka masarakat sareng konsumén urang, Eurborn nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan sadayana.Kami nyumbangkeun jumlah ageung alkohol médis sareng masker.Henteu janten masalah naon waé, urang bakal milih tarung sareng YOU babarengan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)