• f5e4157711

kabel waterproof

Warning operasi spésifikasi produk

parentah wiring waterproof

Kumaha miceun konektor lampu luar kalayan leres

Pacegahan pencegahan cai sareng Uap asup kana lampu ngalangkungan kabel listrikIP65 / IP66 / IP67 / IP68, Numutkeun kana panilitian sareng uji, resapan cai mangrupikeun salah sahiji karusakan anu paling ageung pikeun fixtures luar. tempat:

Naha make konektor cai-bukti?

Nalika fixture dihurungkeun, hawa jero bakal ningkat salaku waktu operasi goes.Conversely lamun lampu eureun digawé, hawa bakal turun lalaunan, fenomena ieu bakal ngabalukarkeun "efek siphonic" .Ekspansi termal jeung kontraksi ngajadikeun hawa jero jeung luar. Bedana tekanan .The uap bakal infiltrate ka perumahan ngaliwatan Éntri kawat pas tekanan hawa internal leuwih leutik batan external.The infiltrasi disababkeun ku sababaraha sambungan salah kawas gambar di handap ieu:

Cara anu pangsaéna sareng panggampangna pikeun nyegah filtrasi cai nyaéta ku ngasingkeun langsung

Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeun konektor cai-bukti kawas handap pictures.The konektor ieu dimekarkeun hususna keur lightings outdoor pikeun mastikeun fixture nu ditangtayungan.