1 (1) (1)
2 (2)
banderolë 3 (1)
banderolë 4 (1)

Produktet

Video Per Instalim ne Toke Drita LED

PËR NE

 • Eurborn

  Eurborn ka certifikata të kualifikuara ETL,IP,CE,ROHS,ISO ROHS, patentën e paraqitjes dhe ISO, etj.

  Eurborn është i vetmi prodhues kinez i përkushtuar për kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e ndriçimit të jashtëm nëntokësor dhe nënujor prej çeliku inox.Ndryshe nga furnitorët e tjerë që prodhojnë shumë lloje llambash, ne duhet të qëndrojmë të fokusuar për shkak të mjedisit të ashpër që sfidon produktin tonë.Produkti ynë duhet të jetë në gjendje të përballojë këto kushte dhe të performojë në mënyrë të përsosur pavarësisht nga sfida.Pra, ne duhet të bëjmë çdo përpjekje në çdo hap për të siguruar që produkti ynë do të funksionojë në kënaqësinë tuaj

Certifikata

 • certifikatë

  Eurborn ka certifikata të kualifikuara ETL,IP,CE,ROHS,ISO ROHS, patentën e paraqitjes dhe ISO, etj.

  Certifikata ETL: Certifikata ETL tregon se produktet e Eurborn janë testuar nga NRTL dhe plotësojnë standardet e sigurisë dhe
  standardet kombëtare të njohura. Certifikata IP: Organizata Ndërkombëtare e Mbrojtjes së Amperit (IP) i klasifikon llambat sipas tyre
  Sistemi i kodimit IP për mbrojtje ndaj pluhurit, lëndëve të huaja të ngurta dhe ndërhyrjeve të papërshkueshme nga uji.Për shembull, Eurbom prodhon kryesisht jashtë
  produkte të tilla si dritat e varrosura dhe në tokë, dritat nënujore.Të gjitha dritat e jashtme prej çeliku inox plotësojnë IP68 dhe ato mund të përdoren në
  përdorim në tokë ose përdorim nën ujë.Certifikata CE e BE-së: Produktet nuk do të kërcënojnë kërkesat themelore të sigurisë për njerëzit, kafshët dhe
  siguria e produktit.Secili prej produkteve tona ka certifikatën CE.Certifikata ROHS: Është një standard i detyrueshëm i vendosur nga legjislacioni i BE-së.
  emri i tij i plotë është "Direktiva për Kufizimin e Përdorimit të Disa përbërësve të rrezikshëm në pajisjet elektrike dhe elektronike. Është
  përdoret kryesisht për të standardizuar materialet dhe standardet e procesit të produkteve elektrike dhe elektronike.Është më e favorshme për njeriun
  mbrojtjen e shëndetit dhe mjedisit.Qëllimi i këtij standardi është të eliminojë plumbin, merkurin, kadmiumin, kromin gjashtëvalent
  bifenilet e polibrominuara dhe eteret difenil të polibrominuar në produktet elektrike dhe elektronike.Për të mbrojtur më mirë
  të drejtat dhe interesat e produkteve tona, ne kemi certifikimin tonë të patentës së pamjes për shumicën e produkteve konvencionale.Certifikata ISO:
  Seria ISO 9000 është standardi më i famshëm në mesin e shumë standardeve ndërkombëtare të vendosura nga ISO (International Organization for Standardization).Ky standard nuk është për të vlerësuar cilësinë e produktit, por për të vlerësuar kontrollin e cilësisë së produktit në procesin e prodhimit.Është një standard i menaxhimit organizativ.

PROJEKTET E FUNDIT

LAJME PËR INDUSTRI

 • MË SHUMË EKSPERIENCE.

  Cilat janë aplikimet artistike të dritave LED?

  Si një nga metodat kryesore të ndriçimit në shoqërinë moderne, dritat LED jo vetëm që kanë avantazhe të rëndësishme për sa i përket funksionalitetit, si kursimi i energjisë, jetëgjatësia, etj., por gjithashtu luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në aspektet artistike.Ky punim do të diskutojë në mënyrë gjithëpërfshirëse aplikimin e LE...

 • MË SHUMË EKSPERIENCE.

  Si mund të zbatohet natyra fleksibël e llambave LED në dizajnin modern të ndriçimit?

  Para së gjithash, për sa i përket zbehjes, llambat LED përdorin teknologji të integruar, e cila është më e avancuar, më e përshtatshme dhe fleksibël sesa mjetet tradicionale të errësimit.Përveç pajisjes me pajisje errësuese dhe pajisje komutuese, përdoret një marrës i integruar infra të kuqe ose një pajisje zvogëlimi në distancë...