Teknologji

 • 4 Kinds of Stair Lights

  4 lloje të dritave të shkallëve

  1. Nëse nuk është për argëtim, shtylla e dritës është me të vërtetë pa shije Të them të drejtën, llamba e shkallëve është ndoshta e njëjtë me ndriçimin e shtegut. Lampshtë llamba e parë në histori që përdoret si skenar për të menduar, sepse shkallët natën duhet të kenë drita, o ...
  Lexo më shumë
 • Funksioni dhe kontrolli i dritës nënujore LED Ryokai LED

  Lloji i produktit: Hyrje në funksionin dhe procesin e prodhimit të ndriçimit mjedisor Dritë nën ujë të udhëhequr Fusha teknike: Një lloj drite nënujore LED, mbështet standardin USITT DMX512 / 1990, shkallë gri 16-bit, nivelin gri deri në 65536, duke e bërë ngjyrën e dritës me delikate dhe te buta. B ...
  Lexo më shumë
 • Llambë toke LED Zgjedhja e zbatueshme e produktit për llambat

  LED në dritat tokësore / të mbyllura tani përdoren gjerësisht në dekorimin e parqeve, lëndinave, shesheve, oborreve, shtretërve të luleve dhe rrugëve të këmbësorëve. Sidoqoftë, në aplikimet e hershme praktike, probleme të ndryshme ndodhën në dritat LED të varrosura. Problemi më i madh është problemi i papërshkueshëm nga uji. LED në grupe ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni burimin e duhur të dritës LED

  Si të zgjidhni burimin e duhur të dritës LED për në dritën e tokës? Me rritjen e kërkesës për kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, ne jemi gjithnjë duke përdorur drita LED për në projektin e dritës tokësore. Tregu LED aktualisht është një përzierje e peshkut dhe dragoit, të mirë dhe ba ...
  Lexo më shumë
 • Si pjesë e rëndësishme e peizazhit

  Si një pjesë e rëndësishme e peizazhit, ndriçimi i peizazhit në natyrë jo vetëm që tregon konceptin e peizazhit. Metoda është gjithashtu pjesa kryesore e strukturës hapësinore të aktiviteteve të jashtme të njerëzve natën. Lighti i peizazhit në natyrë shkencor, i standardizuar dhe i përshtatshëm për përdoruesit ...
  Lexo më shumë