• f5e4157711

Jalur Pangwangunan

2021

Dina 2021, Eurborn diimpor Mikron HSM800 CNC ti Swiss, nu bisa hasil ngahasilkeun molds paeh-casting jeung inserts kapang jeung ngurangan waktu machining jeung akurasi machining luhur, kasabaran umum nyaéta antara 0 jeung 0.01m.Kami salawasna dina jalan ka kasampurnaan.

2020

2020 mangrupikeun taun anu paling hese.Dina raraga masihan deui ka masarakat jeung konsumén urang, Eurborn nyobian pangalusna pikeun mantuan dulur.Kami nyumbangkeun jumlah ageung alkohol médis sareng masker.Henteu janten masalah naon waé, urang bakal milih tarung sareng YOU babarengan.

2019

Dina 2019, ditarikna kamanusaan sareng budaya, kami mimiti nyayogikeun rencana perjalanan taunan ka karyawan barisan payun unggal taun.

2018

Taun 2018, urang ningkatkeun skala jabatan penjualan sareng ngalihkeunana ka CBD di pusat kota Dongguan.

2017

Dina 2017, koridor pancuran Air bakal ditambahkeun.Éta tiasa gancang napel kana kokotor baju, rambut, sareng lebu rambut, anu tiasa ngirangan masalah polusi anu disababkeun ku jalma-jalma asup sareng kaluar tina daérah anu bersih.

2016

Dina 2016, sadaya fixture urang lengkep sareng pakét LED CREE asli integral.Dina raraga ngahontal kualitas pangalusna sarta kinerja LED dioptimalkeun, rengse sakabeh proses SMD di-imah.

2015

Dina 2015, urang ditambahkeun 5 parabot CNC diimpor ti Jepang jeung 6 Sodick mesin narik precision ti Jepang.

2013

Dina 2013, dina urutan sangkan pendataan leuwih akurat tur ngahontal kapasitas gudang maksimum, urang ditingkatkeun sakabéh runtuyan parabot pikeun brand "EVERYFINE", nu stabil sarta dipercaya dina operasi sarta mibanda kamampuhan anti gangguan kuat.

2012

Dina 2012, dina raraga nyadiakeun analisis spéktrum leuwih stabil, merenah, gancang jeung akurat, urang ngaganti spéktrum tester heubeul tur ngagunakeun canggih "EVERYFINE" brand analyzer spéktrum.

2011

Dina 2011, dina raraga minuhan standar inspeksi pabrik internasional, urang mimitian menerkeun garis produksi jeung rutin ngalaksanakeun latihan bor seuneu pikeun pagawe.

2010

IN 2010, tim penjualan internasional urang mimiti ilubiung dina International Lighting Show.

2008

Dina 2008, garis produksi departemén kapang ieu ditambahkeun.

2006

Eurborn Co., Ltd sacara resmi didaptarkeun di 2006.

2006

Eurborn Co., Ltd sacara resmi didaptarkeun di 2006.

Riwayat Perusahaan:

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (2)

Eurborn Co., Ltd sacara resmi didaptarkeun di 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (5)

Eurborn Co., Ltd sacara resmi didaptarkeun di 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (33)

Dina 2008, garis produksi departemén kapang ieu ditambahkeun.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (51)

IN 2010, tim penjualan internasional urang mimiti ilubiung dina International Lighting Show.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (42)

Dina 2011, dina raraga minuhan standar inspeksi pabrik internasional, urang mimitian menerkeun garis produksi jeung rutin ngalaksanakeun latihan bor seuneu pikeun pagawe.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (21)

Dina 2012, dina raraga nyadiakeun analisis spéktrum leuwih stabil, merenah, gancang jeung akurat, urang ngaganti spéktrum tester heubeul tur ngagunakeun canggih "EVERYFINE" brand analyzer spéktrum.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (15)

Dina 2013, dina urutan sangkan pendataan leuwih akurat tur ngahontal kapasitas gudang maksimum, urang ditingkatkeun sakabéh runtuyan parabot pikeun brand "EVERYFINE", nu stabil sarta dipercaya dina operasi sarta mibanda kamampuhan anti gangguan kuat.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (36)

Dina 2015, urang ditambahkeun 5 parabot CNC diimpor ti Jepang jeung 6 Sodick mesin narik precision ti Jepang.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (27)

Dina 2016, sadaya fixture urang lengkep sareng pakét LED CREE asli integral.Dina raraga ngahontal kualitas pangalusna sarta kinerja LED dioptimalkeun, rengse sakabeh proses SMD di-imah.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (26)

Dina 2017, koridor pancuran Air bakal ditambahkeun.Éta tiasa gancang napel kana kokotor baju, rambut, sareng lebu rambut, anu tiasa ngirangan masalah polusi anu disababkeun ku jalma-jalma asup sareng kaluar tina daérah anu bersih.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (45)

Taun 2018, urang ningkatkeun skala departemén penjualan sareng ngalihkeunana ka CBD pusat kota Dongguan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (48)

Dina 2019, ditarikna kamanusaan sareng budaya, kami mimiti nyayogikeun rencana perjalanan taunan ka karyawan barisan payun unggal taun.

2020 mangrupikeun taun anu paling hese.Pikeun masihan deui ka masarakat sareng konsumén urang, Eurborn nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan sadayana.Kami nyumbangkeun jumlah ageung alkohol médis sareng masker.Henteu janten masalah naon waé, urang bakal milih tarung sareng YOU babarengan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)