Téknologi

  • 4 Kinds of Stair Lights

    4 Jenis Lampu Tangga

    1. Upami sanés kanggo senang-senang, tiang lampu leres henteu raoseun Jujur, lampu tangga sigana mah sami sareng lampu jalur. Éta mangrupikeun lampu anu pangheulana dina sajarah anu dianggo salaku desain pamikiran adegan, sabab tangga nalika wengi kedah gaduh lampu, o ...
    Maca deui
  • Fungsi Lingkungan Ryokai LED Underwater Light Fungsi sareng Kontrol

    Tipe Produk: Perkenalan kana fungsi sareng prosés pembuatan cahayana lingkungan Diterangkeun lampu jero cai lapangan Téknis: Rupa lampu jero cai LED, ngadukung standar USITT DMX512 / 1990, skala abu-abu 16-bit, tingkat kulawu dugi ka 65536, ngajantenkeun warna lampu langkung lemes sareng lemes. B ...
    Maca deui
  • Lampu taneuh LED Pilihan produk anu lumaku pikeun lampu

    LED dina lampu bumi / reses ayeuna seueur dianggo dina hiasan taman, halaman rumput, kotak, halaman, tempat tidur kembang, sareng jalan-jalan pejalan kaki. Nanging, dina aplikasi praktis mimiti, sababaraha masalah kajantenan dina lampu dikubur LED. Masalah anu paling ageung nyaéta masalah tahan cai. LED dina grou ...
    Maca deui
  • Kumaha milih sumber lampu LED anu pas

    Kumaha carana milih sumber lampu LED anu pas pikeun lampu bumi? Kalayan permintaan anu saé pikeun hémat énergi sareng panangtayungan lingkungan, urang beuki ngagunakeun lampu LED dina desain lampu bumi. Pasar LED ayeuna mangrupikeun campuran lauk sareng naga, saé sareng ...
    Maca deui
  • Salaku bagian penting bentang

    Salaku bagian penting dina bentang, pencahayaan lanskap luar henteu ngan ukur nunjukkeun konsép lansekap Metode na ogé mangrupikeun bagian utama tina struktur rohangan kagiatan outdoor jalma nalika wengi. Bentang, ilmiah, sareng bentang luar anu ramah-pangguna ...
    Maca deui