Téknologi

  • What should be paid attention to in landscape lighting design?

    Naon anu kedah diperhatoskeun dina desain lampu lansekap?

    Salaku supplier lampu outdoor, Eurborn terus diajar jeung nalungtik produk kualitas luhur, urang teu ngan nyadiakeun cahaya bentang, tapi ogé nyadiakeun ladenan ngaropéa.Dinten ayeuna, urang bagikeun naon anu kedah diperhatoskeun dina pencahayaan desain lansekap.Urang nyandak lan...
    Maca deui
  • What Is Beam Angle?

    Naon Dupi Beam Angle?

    Pikeun ngartos naon sudut beam, urang kedah ngartos naon beam.Sinar cahaya sadayana aya dina wates, kalayan cahaya di jero sareng teu aya cahaya di luar watesna. Sacara umum, sumber cahaya teu tiasa aya watesna, sareng cahaya eman ...
    Maca deui
  • Light Bead

    Manik Cahaya

    Manik LED nangtung pikeun dioda pemancar cahaya.Prinsipna bercahaya nyaéta tegangan terminal simpang PN ngabentuk halangan poténsial anu tangtu, nalika voltase bias maju ditambah, halangan poténsial turun, sareng kalolobaan operator di zona P sareng N diffuse saling....
    Maca deui
  • Color Temperature And Influence of Lights

    Suhu Warna Jeung Pangaruh Lampu

    Suhu warna nyaéta ukuran warna cahaya sumber cahaya, unit ukuranana nyaéta Kelvin.Dina fisika, suhu warna nujul kana pemanasan awak hideung standar..Nalika suhu naék ka extent tangtu, warna laun robah tina beureum poék jadi lig...
    Maca deui
  • Advantages of Stainless Steel

    Kaunggulan tina Stainless Steel

    Stainless steel baja asam-tahan disebut stainless steel, éta diwangun ku stainless steel sarta asam-tahan baja dua bagian utama.Pondokna, stainless steel tiasa nolak korosi atmosfir, sareng baja tahan asam tiasa nolak korosi kimiawi.Tahan karat...
    Maca deui
  • Why Do Outdoor Lights Need Burn-In Testing?

    Naha Lampu Luar Peryogikeun Uji Burn-In?

    Ayeuna, aya kasus yén stabilitas lampu luar diuji ku nguji fungsi lampu luar.Uji Burn-In nyaéta pikeun ngajantenkeun lampu luar beroperasi dina lingkungan khusus anu teu biasa, atanapi ngajantenkeun lampu luar jalan ngalangkungan target.Salami th...
    Maca deui
  • Influence of Heat Dissipation On LED Lights

    Pangaruh Dissipation Panas Dina Lampu LED

    Dinten ieu, abdi hoyong bagikeun sareng anjeun pangaruh lampu LED dina dissipation panas lampu.Poin utama nyaéta kieu: 1, The dissipation panas dampak-miskin paling langsung ngakibatkeun hirup layanan ngurangan tina lampu LED Kusabab lampu LED ngarobah ene listrik ...
    Maca deui
  • Sagala rupa PCB béda

    Ayeuna, aya tilu rupa PCB dilarapkeun kalawan-kakuatan tinggi LED pikeun dissipation panas: biasa dua kali sided tambaga coated dewan (FR4), aluminium alloy dumasar dewan tambaga sénsitip (MCPCB), pilem fléksibel PCB kalawan napel dina dewan alloy aluminium.Kaluaran panas ...
    Maca deui
  • Desain lampu lanskap luar umum!Geulis

    Rohangan kebon kabuka di kota beuki dipikaresep ku jalma-jalma, sareng desain pencahayaan lansekap "oasis urban" sapertos kitu ogé diperhatoskeun.Janten, naon metode umum tina sababaraha jinis desain lansekap?Dinten ayeuna, hayu urang ngenalkeun sababaraha desain pencahayaan umum ...
    Maca deui
  • elemen realisasi teknis

    Unsur realisasi téknis: Pikeun ngabéréskeun masalah seni sateuacana, perwujudan aplikasi nyayogikeun metode kontrol, alat pencahayaan jero cai sareng alat alat pencahayaan jero cai.Husus, éta kalebet solusi téknis di handap ieu: Dina a...
    Maca deui
  • Heat Dissipation: Outdoor Flood LED Lighting

    Dissipation panas: Caah outdoor LED cahaya

    Dissipation panas tina LEDs kakuatan tinggi LED mangrupa alat optoeléktronik, ngan 15% ~ 25% tina énérgi listrik bakal dirobah jadi énergi lampu salila operasi na, sarta sesa énergi listrik ampir dirobah jadi énergi panas, sahingga suhu...
    Maca deui
  • About Commercial LED Ground Lights

    Ngeunaan Lampu Ground LED komérsial

    1. titik cahaya: nujul kana inohong dibentuk ku cahaya dina objék cahayana (biasana dina kaayaan nangtung) (bisa ogé dipikaharti sacara harfiah).2. Numutkeun sarat design cahaya tina tempat béda, bakal aya sarat titik lampu béda.T...
    Maca deui