• asdada

FAQs Of Lampu outdoor

FAQs

Q: Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

A: Sumuhun, urang merlukeun sakabeh pesenan internasional boga hiji lumangsung kuantitas urutan minimum.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami.

Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun lampu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

A: Anjeun tiasa mayar kana rekening bank urang, Western Union.30% deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan saméméh pengiriman barang.

Q: Naha lampu anjeun ETL disatujuan?

A: Sumuhun, urang ogé boga UL, CE, ROHS, certifications ISO, jsb jeung anjeun bisa ngaharepkeun yén tina sagala lampu.Kami ogé tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi pikeun anjeun upami anjeun peryogi.

Q: Naha éta OK pikeun laser logo kuring dina produk lampu?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q: What is the average lead time?

A: Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Q: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Enya.Eurborn nyayogikeun garansi dua taun ti tanggal pameseran.Upami perlengkapan lampu anjeun ngagaduhan masalah dina waktos garansi, mangga ngahubungi kami kalayan poto sareng nomer pesenan anjeun.Upami anjeun hoyong langkung seueur ngeunaan garansi, manggaklik di dieu.

Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Paket standar kami nyaéta kotak warna coklat alam.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Q: Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

A: Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih pikeun meunangkeun barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupakeun solusi pangalusna pikeun jumlah badag.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?