Produk

Pidéo Pikeun Masang Dina Lampu LED Ground

TENTANG KAMI

  • Eurborn

    Kualitas luhur sareng standar tinggi.

    Eurborn mangrupikeun hiji-hijina pabrik Cina anu didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran sareng produksi stainless steel luar taneuh sareng cahaya jero cai. Beda sareng suplai sanés anu ngalakukeun seueur jinis lampu, urang kedah tetep fokus kusabab lingkungan anu hésé anu nangtang produk urang. Produk urang kedah tiasa nyandak kaayaan ieu sareng ngalakukeun sampurna henteu paduli tangtanganana. Janten urang kedah ngalakukeun unggal usaha dina unggal léngkah pikeun nanggungkeun ka asuransi produk urang bakal dilakukeun pikeun kapuasan anjeun

Sertipikat

  • sertipikat

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, penampilan patén sareng ISO, jst.

    Sértipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu numutkeun sistem coding IP na pikeun bahan tahan lebu, asing anu padet sareng gangguan cai. Salaku conto, Eurborn utamina ngadamel produk luar sapertos lampu anu dikubur & di jero taneuh, lampu di jero cai. Sadaya lampu stainless steel luar patepung IP68, sareng éta tiasa dianggo dina panggunaan jero cai atanapi panggunaan jero cai. Sértipikat CE CE: Produk moal ngancam syarat kaamanan dasar kaamanan manusa, sato sareng produk. Masing-masing produk urang gaduh sertifikasi CE. Sértipikat ROHS: Mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan Uni Éropa. Nami lengkep na nyaéta "Pitunjuk Ngawatesan Pamakéan Bahan Bahaya Tangtu dina Peralatan Éléktrik sareng Éléktronik". Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik. Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkungan. Tujuan standar ieu pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromisér sareng éter diphenyl polimérom dina produk listrik sareng éléktronik. Supados langkung ngajagi hak sareng kapentingan produk kami, kami gaduh sertifikasi patén penampilan nyalira pikeun kaseueuran produk konvensional. Sértipikat ISO: séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling terkenal diantara standar internasional anu diadegkeun ku ISO (Organisasi Internasional pikeun Standardisasi). Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kadali kualitas produk dina prosés produksi. Mangrupikeun standar manajemén organisasi.

PROYEK BARENG

BERITA INDUSTRI

  • PANGALAMAN LEUWIH.

    Lampu tangga kalayan kandelna 12mm -GL108

            Kalayan prosedur manajemén kualitas luhur anu lengkep sareng ilmiah, kualitas anu saé sareng kapercayaan anu saé, kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé. Dina waktos anu sasarengan, Eurborn keukeuh kana inovasi anu teras-terasan, sareng ngenalkeun lampu ieu tina lam paling ipis ayeuna ...

  • PANGALAMAN LEUWIH.

    4 Jenis Lampu Tangga

    1. Upami sanés kanggo senang-senang, tiang lampu leres henteu raoseun Jujur, lampu tangga sigana mah sami sareng lampu jalur. Éta mangrupikeun lampu anu pangheulana dina sajarah anu dianggo salaku desain pamikiran adegan, sabab tangga nalika wengi kedah gaduh lampu, o ...