• f5e4157711

OEM

(Ⅰ) Produsén cahaya outdoor ngamekarkeun kapang

Departemen kapang of Eurborn boga mesin teknis canggih tur inovatif. Ngandelkeun kualitas luhur, tim staf terampil tinggi, urang mastikeun kagiatan produksi éféktif, efisien sarta kualitas luhur dina prosés ngolah logam, assembly jeung produksi, sarta leuwih The karya inspeksi kualitas ketat nyertakeun sakabéh aspék kagiatan produksi dina cara sagala-buleud.

1. Flexibly cocog sarat proyék pikeun minuhan kaperluan cahaya tina kontraktor proyék.

2. Pitulung konsumén éféktif ngadalikeun biaya purchasing lampu.

3. Lamun nasabah hayang ngumpul lampu sorangan, urang ogé bisa mantuan nasabah nyieun produk semi-rengse diperlukeun.

4. Henteu ngan model lampu bisa ngaropéa, tapi ogé suplai séjén.

Mould1
Mould16
Mould3
Mould2
Mould15
Mould4
Mould5
Mould6

(Ⅱ) Jasa Kustomisasi Supir Lampu Luar

Eurborn henteu ngan ukur produsén lampu luar, tapi ogé supplier komponén lampu.Naha urang ngan ukur nyayogikeun jasa pencahayaan khusus?Nya kantenan henteu.Kami ogé nyayogikeun jasa kustomisasi supir lampu.Supir lampu di pasar biasana standar sareng sering henteu cocog sareng lampu anu diperyogikeun ku palanggan.Nanging, kami nawiskeun jasa kustomisasi lampu drive, anu tiasa ngabantosan para nasabah ngadesain drive numutkeun lampu, supados langkung saé ngalengkepan pencahayaan proyék anu diperyogikeun.

(Ⅲ) Kustomisasi finishing Warna Lampu outdoor

Naha warna pagawean lampu luar ngan ukur janten warna alami?Jawabanana henteu.Tangtosna, kami nyayogikeun jasa kustomisasi warna pikeun lampu luar.Konsumén henteu hoyong warna lampu biasa.Henteu masalah éta lampu inground, lampu lanskap, atanapi lampu sanésna, Eurborn tiasa ngabantosan para nasabah ngahontal éfék anu dipikahoyong ngaliwatan prosés anu tepat sapertos oksidasi sareng elektroplating.Éta henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun lampuna saé, tapi ogé ngajagi bahan baku, jsb.

Mould7
Mould8

(Ⅳ) 3D-Citak Pikeun Modél Lampu Arsitéktur

 

Modeling 3D mangrupikeun léngkah kritis dina ngamekarkeun produk anu suksés sareng tim kami gaduh pangalaman éksténsif dina ngarancang modél modél 3D énggal.Kami gaduh mesin percetakan 3D anu ngamungkinkeun urang ngahasilkeun bentuk lampu éksternal anu kompleks ogé ngarobih sareng ningkatkeun modél sateuacan modél akhir.Kituna, urang tiasa ngarancang model lampu nurutkeun sarat konsumén ', sarta mantuan konsumén nyieun produk atawa sampel maranéhna butuh.

(Ⅴ) Tim Panalungtikan Supplier Lampu Exterior

 

Departemén desain pencahayaan sareng departemén kapang Eurborn Co., Ltd. pinuh ku insinyur, sadayana profésional dina pencahayaan.Tim R&D sareng desain dumasar kana panalungtikan akademik profésional sareng dipingpin ku profésor senior.Insinyur tulang tonggong inti gaduh langkung ti 10 taun pangalaman damel di institut desain, sareng gaduh pangalaman desain lampu luar anu beunghar.Proyék desain disebarkeun ka sakuliah nagara dina wengkuan, tim R&D mikaresep reputasi anu saé dina industri.

Mould9

(Ⅵ) Prosés Manufaktur Lampu Luar Cina dipercaya

 

pabrik Eurborn urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 7.000 méter pasagi.Located di Humen Town, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.Eta geus diimpor Sodick.+GF + Hartford, CNC, Sodick jeung mesin narik precision, sarta diimpor Sodick slow kawat mesin leumpang.Aya 15 mesin suntik molding diimpor 80-250 ton, anu tiasa ngahasilkeun rupa-rupa produk kalayan syarat ukuran anu tepat sareng syarat penampilan.Baris bahan éléktronik bébas debu, bengkel assembly bébas debu, sarta 3 jalur produksi assembly ngarojong produksi.Bisa aktip cooperate kalawan prosés produksi customer sarta prosés inspeksi kualitas, sarta bisa minuhan kaperluan produksi customer sarta sarat kualitas.Pikeun ningali kumaha urang ngahasilkeun lampu luar china nganggo alat-alat canggih sareng staf profésional.

(Ⅶ) kasus gawé babarengan OEM

Aya sababaraha poto ngeunaan salah sahiji proyék kami--Beijing Shoubei Zhaolong Hotel, Cina.Proyék éta ngagunakeun ratusan lampu inground sareng lampu garis, anu diproduksi ku Pabrik Luar China Eurborn Lighting Company.

Mould11
Mould12
Mould13
Mould14

Kami gairah pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa ngaropéa anu dipercaya sareng nyugemakeun.Hayu urang ngamimitian!