Технологија

 • 4 Kinds of Stair Lights

  4 вида на светло за скали

  1. Ако не е за забава, столбот на светлината е навистина невкусен Да бидам искрен, светилката за скали е веројатно иста со осветлувањето на патеката. Тоа е првата ламба во историјата што се користи како дизајн за размислување на сцена, бидејќи скалите навечер мора да имаат светла, о ...
  Прочитај повеќе
 • Функција и контрола на подводната светлосна LED Ryokai LED

  Тип на производ: Вовед во функцијата и процесот на производство на осветлување на животната средина Предводена подводна светлина Техничко поле: Еден вид на LED подводно светло, поддржува стандарден USITT DMX512 / 1990, 16-битна сива скала, сиво ниво до 65536, што ја прави светлата боја поделикатни и меки. Б ...
  Прочитај повеќе
 • LED светилка за земја Применлив избор на производ за ламби

  ЛЕР во земја / вдлабнати светла сега се широко користени во декорацијата на парковите, тревниците, плоштадите, дворовите, цветните леи и пешачките улици. Меѓутоа, во раните практични апликации, се појавија разни проблеми во LED-закопаните светла. Најголем проблем е водоотпорниот проблем. ЛЕР во гру ...
  Прочитај повеќе
 • Како да го изберете вистинскиот LED извор на светлина

  Како да го изберете вистинскиот LED извор на светлина за во светло во земјата? Со зголемената побарувачка за заштеда на енергија и заштита на животната средина, сè повеќе користиме LED светла за дизајн на светло во земјата. ЛЕД пазарот е моментално мешавина од риба и змеј, добра и ба ...
  Прочитај повеќе
 • Како важен дел од пределот

  Како важен дел од пределот, осветлувањето на надворешниот пејзаж не само што го покажува концептот на пределот. Методот е исто така главен дел од структурата на просторот на надворешните активности на луѓето ноќе. Научен, стандардизиран и лесен за надворешни предели, лесен за ...
  Прочитај повеќе