1 (1) (1)
2 (2)
банер 3 (1)
банер 4 (1)

Производи

Видео за инсталација во земја LED светло

ЗА НАС

 • Еурборн

  Eurborn има квалификувани сертификати ETL, IP, CE, ROHS, ISO ROHS, патент за изглед и ISO, итн.

  Eurborn е единствениот кинески производител посветен на истражување, развој и производство на надворешно подземно и подводно осветлување од нерѓосувачки челик.За разлика од другите добавувачи кои произведуваат многу видови светилки, ние мора да останеме фокусирани поради суровата средина што го предизвикува нашиот производ.Нашиот производ мора да биде способен да ги исполни овие услови и да работи совршено без оглед на предизвикот.Затоа, мора да вложиме максимални напори на секој чекор за да се осигураме дека нашиот производ ќе работи на ваше задоволство

Сертификат

 • сертификат

  Eurborn има квалификувани сертификати ETL, IP, CE, ROHS, ISO ROHS, патент за изглед и ISO, итн.

  ETL сертификат: ETL сертификатот покажува дека производите на Eurborn се тестирани од NRTL и ги исполнуваат безбедносните стандарди и
  признати национални стандарди.IP сертификат: International L amp Protection Organization (IP) ги класифицира светилките според нивната
  IP систем за кодирање за отпорен на прашина, цврсти туѓи материи и водоотпорен упад.На пример, Еурбом главно произведува на отворено
  производи како што се закопани и во земјата светла, подводни светла.Сите надворешни светла од нерѓосувачки челик исполнуваат IP68 и можат да се користат во
  употреба во земја или подводна употреба.ЕУ CE сертификат: Производите нема да ги загрозат основните безбедносни барања на луѓето, животните и
  безбедноста на производот.Секој од нашите производи има CE сертификат.ROHS сертификат: Тоа е задолжителен стандард воспоставен со законодавството на ЕУ.
  неговото целосно име е „Директива за ограничување на употребата на одредени опасни состојки во електричната и електронската опрема.
  главно се користи за стандардизирање на материјалните и процесните стандарди на електрични и електронски производи.Тоа е попогодно за човекот
  здравјето и заштитата на животната средина.Целта на овој стандард е да се елиминира олово, жива, кадмиум, шествалентен хром
  полиброминирани бифенили и полиброминирани дифенил етери во електрични и електронски производи.Со цел подобра заштита на
  правата и интересите на нашите производи, имаме сопствен патент за изглед за повеќето конвенционални производи.ISO сертификат:
  Серијата ISO 9000 е најпознатиот стандард меѓу многуте меѓународни стандарди воспоставени од ISO (Меѓународна организација за стандардизација).Овој стандард не е да го оцени квалитетот на производот, туку да ја оцени контролата на квалитетот на производот во производниот процес.Тоа е стандард за организациски менаџмент.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

ВЕСТИ ЗА ИНДУСТРИЈАТА

 • ПОВЕЌЕ ИСКУСТВО.

  Кои се уметничките апликации на LED светилките?

  Како еден од главните методи на осветлување во современото општество, LED светилките не само што имаат значителни предности во однос на функционалноста, како што се заштеда на енергија, долг животен век итн., туку играат и сè поважна улога во уметничките аспекти.Во овој труд сеопфатно ќе се дискутира за примената на LE...

 • ПОВЕЌЕ ИСКУСТВО.

  Како може флексибилната природа на LED светилките да се примени на модерниот дизајн на осветлување?

  Пред сè, во однос на затемнувањето, LED светилките користат интегрирана технологија, која е понапредна, поудобна и пофлексибилна од традиционалните средства за затемнување.Покрај тоа што е опремен со уреди за затемнување и прекинувачки уреди, се користи интегриран инфрацрвен приемник или уред за далечинско затемнување ...