• f5e4157711

Di-Ground GL150

Pedaran pondok:

Perlengkapan recessed miniatur kumplit sareng bungkus LED CREE integral sareng pilihan kacang 120 derajat. Kaca anu dirempak, kelas laut 316 konstruksi Steel Stainless dipeunteun kana IP68. tapak suku produk diaméterna 76mm mastikeun aplikasi serbaguna. Pilihan supir saluruh kalebet dialihkeun, 1-10V sareng solusi dimmable DALI . Aya rupa-rupa suhu warna pikeun dipilih. Gampang dikontrol, tiasa ngawujudkeun fungsi parobihan warna, kacaangan tinggi, konsumsi énergi rendah, sareng lampu lemes. Aya dua pilihan desain pikeun lampu ieu, hiji nyaéta perumahan lampu bunderan sareng anu sanésna nyaéta perumahan lampu pasagi. Duanana bentuk mangrupikeun produk kulawarga nyalira. Lampu bawah tanah terpadu dilengkepan tube anu tos dipasang, anu saderhana sareng merenah pikeun dipasang. Kaca tempered kaamanan anu dipasang di hareup tahan pisan, sareng kendaraan anu nyetir tiasa langsung disetir.


GL150

Detil Produk

Angkutan sareng bungkusan

Nguji produk

Sertipikat

Kami béda

Tanda Produk

Némbak fisik

URAIAN

Sumber Lampu LED Daya Tinggi LED
Warna Lampu RGB, CW.WW, NW, Beureum, Héjo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Élmu optik 120 °
Kakuatan 3W
Sasayogian tanaga N / A.
Diménsi D76X47
Beurat 635g
Peunteun IP IP68
Nyatujuan CE.RoHS, IP
Suhu sakitar -20 ° C + 45 ° C
Rata-rata kahirupan 5O, OOOHrs
Asesoris (Opsional) Leres
Aplikasi Indoor / outdoor / Bentang / beuleum

Cahaya GL150 GROUND

MODEL No. Brand LED Warna Pancaran PowerMode Input Kabel Kabel Kakuatan Fluks bercahaya Diménsi Ukuran Bor
GL150 CREE CW.WW, NW, Green Green, Blue, Amber 120 Arus konstan 350mA Séri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM D76X47 D65
GL150D CREE CW.WW, NW, Green Green, Blue, Amber 120 Tegangan konstan 12 / 24VDC Paralel Kabel 3M 2X0.75mm² 3.5W 300LM D76X47 D65
GL150SQ CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber 120 Arus konstan 350mA Séri Kabel 3M 2X0.75mm² 3W 300LM 76X76X47 D65
GL150RGB EDISON RGB 120 Arus konstan 350mA Séri Kabel 2x3M 4X0.5mm² 7W N / A. D76X47 D65
GL150DMX-RGB EDISON RGB 120 Tegangan konstan 24VDC DMXController Paralel Kabel 1.1M 4X0.5mm² 3.5W N / A. D76X47 D65
DMX decoder di diwangun * Dukungan IES Data.
GL150-2
GL150-1

■ Peta proyék


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sadaya produk bakal rangkep sareng dikintunkeun waé saatos sadayana produk lulus sababaraha tés indéks, sareng bungkusanna ogé potongan paling penting anu teu tiasa diémutan. Kusabab lampu stainless steel kawilang beurat, urang milih karton bergelombang anu paling saé sareng paling hese pikeun detil bungkusanna pikeun mastikeun yén produkna tiasa dijaga leres tina dampak atanapi gundukan nalika transportasi. Unggal produk Oubo pakait sareng kotak jero anu unik sareng bakal milih jinis bungkusan anu saluyu sareng alam, kaayaan sareng beurat barang anu diangkut pikeun mastikeun yén unggal produk dipak tanpa nyésakeun celah antara kotak sareng produk na dibereskeun Dina kotak. Bungkusan biasa kami nyaéta kotak batin bergelombang coklat sareng kotak luar bergelombang coklat. Upami nasabah kedah ngadamel kotak warna khusus pikeun produk, urang ogé tiasa ngahontal éta, salami anjeun ngawartosan penjualan kami sateuacanna, kami bakal ngaluyukeun saluyu dina tahap awal.

     

    Salaku produsén profesional lampu stainless steel luar, Eurborn ngagaduhan set laboratorium pengujian anu lengkep. Urang boro-boro ngandelkeun pihak katilu outsourcing sabab urang parantos gaduh rangkay peralatan profesional anu paling canggih sareng lengkep, sareng sadaya alat sacara rutin dipariksa sareng dijaga. Pastikeun yén sadaya pakakas tiasa dianggo normal sareng nyayogikeun waktos sareng pangaturan tés anu aya hubunganana sareng produk dina munggaran waktu.

    Lokakarya Eurborn ngagaduhan seueur mesin propésional sareng alat ékspérimén sapertos oven anu dipanaskeun ku hawa, mesin deaerasi vakum, kamar uji UV ultraviolet, mesin nyirian laser, kamar uji suhu sareng asor anu tetep, mesin uji semprot uyah, sistem analisis spéktrum LED gancang, distribusi intensitas bercahaya sistem uji (uji IES), oven UV curing sareng oven pengeringan suhu konstanta éléktronik, sareng sajabana. Urang tiasa ngahontal sistem kontrol kualitas anu komprehensif pikeun unggal produk anu urang hasilkeun.

    Unggal produk bakal ngalaman 100% tés parameter éléktronik, 100% tés sepuh sareng 100% tés tahan cai. Numutkeun mangtaun-taun pangalaman produk, lingkungan anu disanghareupan ku produk mangratus kali langkung karasa tibatan lampu jero ruangan pikeun lampu stainless steel di jero taneuh sareng jero cai. Kami sadar pisan yén lampu henteu tiasa ningali aya masalah dina waktos anu singget dina lingkungan anu biasa. Pikeun produk Eurborn, kami langkung khusus pikeun mastikeun yén lampu tiasa ngahontal kinerja kerja jangka panjang dina sababaraha lingkungan anu parah. Di lingkungan anu normal, tés lingkungan simulasi urang sababaraha kali langkung karasa. Lingkungan anu keras ieu tiasa nunjukkeun kualitas lampu LED pikeun mastikeun yén teu aya produk anu rusak. Ngan saatos disaring ngalangkungan lapisan Ober bakal nganteurkeun produk anu pangsaéna pikeun kami Pelanggan.

    测试

     

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, penampilan patén sareng ISO, jst.
    Sértipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu numutkeun sistem coding IP na pikeun bahan tahan lebu, asing anu padet sareng gangguan cai. Salaku conto, Eurborn utamina ngadamel produk luar sapertos lampu anu dikubur & di jero taneuh, lampu di jero cai. Sadaya lampu stainless steel luar patepung IP68, sareng éta tiasa dianggo dina panggunaan jero cai atanapi panggunaan jero cai. Sértipikat CE CE: Produk moal ngancam syarat kaamanan dasar kaamanan manusa, sato sareng produk. Masing-masing produk urang gaduh sertifikasi CE. Sértipikat ROHS: Mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan Uni Éropa. Nami lengkep na nyaéta "Pitunjuk Ngawatesan Pamakéan Bahan Bahaya Tangtu dina Peralatan Éléktrik sareng Éléktronik". Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik. Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkungan. Tujuan standar ieu pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromisér sareng éter diphenyl polimérom dina produk listrik sareng éléktronik. Supados langkung ngajagi hak sareng kapentingan produk kami, kami gaduh sertifikasi patén penampilan nyalira pikeun kaseueuran produk konvensional. Sértipikat ISO: séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling terkenal diantara standar internasional anu diadegkeun ku ISO (Organisasi Internasional pikeun Standardisasi). Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kadali kualitas produk dina prosés produksi. Mangrupikeun standar manajemén organisasi.

    证书

     

    1. Awak lampu produk didamel tina stainless steel SNS316L. 316 stainless steel ngandung Mo, anu langkung saé dina résistansi korosi tibatan 304 stainless steel dina lingkungan suhu luhur. 316 utamina ngirangan eusi Cr sareng ningkatkeun eusi Ni sareng ningkatkeun Mo2% ~ 3%. Ku alatan éta, kamampuan anti korosi na langkung kuat tibatan 304, cocog pikeun dianggo dina kimia, cai laut sareng lingkungan anu sanés.

    2. Sumber cahaya LED nyoko kana mérek CREE. CREE mangrupikeun inpormator pencahayaan sareng produsen semikonduktor terkemuka di pasar. Kauntungannana chip asalna tina bahan silikon karbida (SiC), anu tiasa nganggo langkung seueur kakuatan dina rohangan alit, bari ngabandingkeun téknologi, bahan sareng produk anu sanés ngahasilkeun kirang panas. CREE LED ngagabungkeun bahan flip-chip InGaN anu hemat énergi sareng substrat G · SIC® milik perusahaan janten hiji, janten LED anu intensitas tinggi sareng efisiensi tinggi ngahontal kinerja biaya anu pangsaéna.

    3. gelas ngadopsi gelas tempered + bagian layar sutra, sareng kandel gelasna 3-12mm.

    4. Perusahaan parantos milih substrat aluminium konduktivitas tinggi sareng konduktivitas termal di luhur 2.0WM / K. Substrat aluminium dianggo salaku bahan dissipation panas langsung pikeun LEDs, anu raket patalina sareng kahirupan kerja LEDs. Substrat aluminium konduktivitas termal tinggi ngagaduhan konduksi anu hadé sareng kamampuan dissipation panas, sareng langkung cocog pikeun produk anu peryogi kamampuan dissipation panas tinggi, khususna LED-kakuatan tinggi.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Catetan anu penting: Kami bakal ngaheulakeun pesen anu kalebet "Ngaran perusahaan". Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun". Hatur nuhun!