• f5e4157711

Dina-Ground GL166

Katerangan pondok:

Permukaan Midsize fixture lengkep sareng integral CREE XPE (6pcs LED) pakét jeung 10/40 gelar pilihan kacang .Kaca tempered, laut Kelas 316 konstruksi Stainless Steel dipeunteun tolP68.Hidden & dipasang desain instalasi .No mendi mékanis kana sumber lampu ensures panyalindungan kuat ngalawan cai ingress .Product ngalir tiis minuhan sagala syarat hawa touch.Pilihan supir Inline 350mA kaasup switched, mains, 1-10V jeung DALI solusi dimmable. 6W wattage kalawan 600 luminous.Ukuran produk 96x47mm.Lampu luar LED seueur dianggo dina padang rumput hejo, lampu palataran, jalan-jalan pedestrian.design liang screw individu pikeun mastikeun kasalametan produk jeung ulah aya resiko keur dipaling.Ieu mangrupikeun lampu pemancar cahaya radial.Bentuk lampu tiasa dipilih dumasar kana kabutuhan desain.Kaca tempered-kakuatan luhur ngajadikeun produk kuat dina transmitansi cahaya.


GL166

Rincian produk

Angkutan sareng bungkusan

nguji produk

Sertipikat

Urang béda

Tag produk

shooting fisik

1

PEDARAN

Sumber Lampu LED High Power LED
Warna Cahaya RGB, CW.WW, NW, Beureum, Héjo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Optik S1O° / F40°
Kakuatan 6W
Sasayogian tanaga N/A
Diménsi D96X47
Beurat 94Og
Peunteun IP IP68
Persetujuan CE. RoHS, IP
Suhu lingkungan -2O°C 2 +45°C
hirup rata 5O, OOOHrs
Asesoris (Pilihan) Sumuhun
Aplikasi jero rohangan / outdoor / bentang / Submersible

GL166 TANAH LAMPU

MODÉL NO. Merk LED Warna BEAM PowerMode Input Wiring kabel Kakuatan Fluks Luminous Diménsi Ukuran Bor
GL166 CREE CW.WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S10/F40 Arus konstan 350mA Runtuyan Kabel 3M 2X0.75mm² 6W 600LM D96X47 D85
GL166D CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S10/F40 Tegangan konstan 24VDC Sajajar Kabel 3M 2X0.75mm² 6,5W 600LM D96X47 D85
GL166RGB CREE 2R+2G+2B S10/F40 Arus konstan 350mA Runtuyan 2x3M 4X0.5mm² Kabel 6W N/A D96X47 D85
GL166DMX-RGB CREE 2R+2G+2B S10/F40 Tegangan konstan 24VDC DMXController Sajajar 1.1M4X0.5mm² Kabel 6,5W N/A D96X47 D85
GL166DMX-RGB Édison RGB (Warna pinuh) S10/F40 Tegangan konstan 24VDC DMXController Sajajar 1.1M4X0.5mm² Kabel 6,5W N/A D96X47 D85
GL166DMX-RGBW Édison RGBW (Warna pinuh) S10/F40 Tegangan konstan 24VDC DMXController Sajajar 1-1M4X0.5mm² Kabel 6,5W N/A D96X47 D85
DMX decoder dina diwangun * IES Data.rojongan.
GL166-2
GL166-1

■ peta proyék


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Sadaya produk bakal dibungkus sareng dikirimkeun ngan saatos sadaya produk parantos ngalangkungan sababaraha tés indéks, sareng bungkusan ogé mangrupikeun bagian anu paling penting anu teu tiasa dipaliré.Salaku lampu stainless steel kawilang beurat, urang milih pangalusna sarta hardest karton corrugated pikeun detil bungkusan pikeun mastikeun yén produk bisa ditangtayungan ogé tina dampak atawa nabrak salila transportasi.Masing-masing produk Oubo pakait sareng kotak jero anu unik sareng bakal milih jinis bungkusan anu cocog dumasar kana sifat, kaayaan sareng beurat barang anu diangkut pikeun mastikeun yén unggal produk dibungkus tanpa nyéépkeun jurang antara kotak sareng produkna dibenerkeun. kotak.Bungkusan biasa kami nyaéta kotak jero corrugated coklat sareng kotak luar corrugated coklat.Upami palanggan kedah ngadamel kotak warna khusus pikeun produk, urang ogé tiasa ngahontal éta, salami anjeun ngawartosan penjualan kami sateuacanna, kami bakal ngadamel panyesuaian anu saluyu dina tahap awal.

     

    Salaku produsén profésional lampu stainless steel outdoor, Eurborn boga set lengkep sorangan laboratorium nguji.Urang boro ngandelkeun pihak katilu outsourcing sabab kami geus boga runtuyan parabot profésional paling canggih tur lengkep, sarta sakabeh parabot anu rutin inspected tur dijaga.Pastikeun yén sadaya alat tiasa dianggo normal sareng ngadamel panyesuaian tepat waktu sareng kadali tés anu aya hubunganana sareng produk dina waktos anu munggaran.

    Bengkel Eurborn ngagaduhan seueur mesin profésional sareng alat ékspérimén sapertos oven anu dipanaskeun hawa, mesin vakum deaeration, ruangan uji ultraviolét UV, mesin laser nyirian, kamar uji suhu sareng kalembaban konstan, mesin uji semprot uyah, sistem analisa spéktrum LED gancang, distribusi inténsitas cahaya. Sistim test (test IES), UV curing oven jeung éléktronik hawa konstan drying oven, jsb Urang bisa ngahontal sistem kontrol kualitas komprehensif pikeun unggal produk urang ngahasilkeun.

    Unggal produk bakal ngalaman 100% test parameter éléktronik, 100% test sepuh jeung 100% test waterproof.Numutkeun sababaraha taun pangalaman produk, lingkungan anu disanghareupan ku produkna ratusan kali langkung heuras tibatan lampu jero ruangan pikeun lampu stainless steel luar jero taneuh sareng jero cai.Kami sadar yén lampu tiasa henteu ningali masalah dina waktos anu pondok dina lingkungan biasa.Pikeun produk Eurborn, kami langkung khusus pikeun mastikeun yén lampu tiasa ngahontal prestasi kerja stabil jangka panjang dina sababaraha lingkungan anu parah.Dina lingkungan normal, uji lingkungan simulasi urang sababaraha kali langkung keras.Lingkungan kasar ieu tiasa nunjukkeun kualitas lampu LED pikeun mastikeun yén teu aya produk anu cacad.Ngan sanggeus screening ngaliwatan lapisan bakal Ober nganteurkeun produk pangalusna ka leungeun customer urang.

    测试

     

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, patén penampilan sareng ISO, jsb.
    Sertipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu dumasar kana sistem coding IPna pikeun tahan debu, zat asing padet sareng intrusi tahan cai.Contona, Eurborn utamana manufactures produk outdoor kayaning lampu dikubur & di-taneuh, lampu jero cai.Sadaya lampu stainless steel outdoor minuhan IP68, sarta aranjeunna bisa dipaké dina pamakéan inground atawa pamakéan jero cai.Sertipikat CE EU: Produk moal ngancem syarat kaamanan dasar pikeun kaamanan manusa, sato sareng produk.Unggal produk urang gaduh sertifikasi CE.Sertipikat ROHS: Ieu mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan EU.Ngaran lengkepna nyaéta "Diréktif ngeunaan Ngawatesan Pamakéan Bahan-Bahan Ngabahayakeun Tangtu dina Peralatan Listrik sareng Éléktronik".Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng prosés produk listrik sareng éléktronik.Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng perlindungan lingkungan.Tujuan standar ieu nyaéta pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium héksavalen, biphenyl polybrominated sareng éter diphenyl polybrominated dina produk listrik sareng éléktronik.Dina raraga hadé ngajaga hak jeung kapentingan produk urang, urang boga sertifikasi patén penampilan urang sorangan pikeun paling produk konvensional.Sertipikat ISO: Séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling kasohor diantara seueur standar internasional anu diadegkeun ku ISO (International Organization for Standardization).Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kontrol kualitas produk dina prosés produksi.Éta mangrupikeun standar manajemén organisasi.

    证书

     

    1.The awak lampu produk dijieunna tina SNS316L stainless steel.316 stainless steel ngandung Mo, nu hadé dina lalawanan korosi ti 304 stainless steel dina lingkungan suhu luhur.316 utamina ngirangan eusi Cr sareng ningkatkeun eusi Ni sareng ningkatkeun Mo2% ~ 3%.Ku alatan éta, kamampuhan anti korosi nyaeta kuat ti 304, cocog pikeun pamakéan dina kimia, seawater jeung lingkungan lianna.

    2.The sumber lampu LED adopts brand CREE.CREE mangrupikeun inovator pencahayaan sareng produsén semikonduktor anu unggul di pasar.Kauntungannana chip asalna tina bahan silikon carbide (SiC), nu bisa ngagunakeun kakuatan leuwih dina spasi leutik, bari ngabandingkeun téhnologi aya lianna, bahan jeung produk ngahasilkeun kirang panas.CREE LED ngagabungkeun bahan flip-chip InGaN anu hémat énergi pisan sareng substrat G·SIC® proprietary perusahaan janten hiji, supados LED inténsitas tinggi sareng efisiensi tinggi ngahontal kinerja biaya anu pangsaéna.

    Kaca 3.The adopts kaca tempered + bagian tina layar sutra, sarta ketebalan kaca téh 3-12mm.

    4.The parusahaan geus salawasna dipilih-konduktivitas tinggi substrat aluminium kalawan konduktivitas termal luhur 2.0WM / K.substrat aluminium dipaké salaku bahan dissipation panas langsung pikeun LEDs, nu raket patalina jeung kahirupan gawé LEDs.The konduktivitas termal tinggi substrat aluminium boga konduksi alus tur kamampuhan dissipation panas, sarta leuwih cocog pikeun produk anu merlukeun kamampuhan dissipation panas tinggi, utamana LEDs kakuatan tinggi.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Catetan penting: Kami bakal prioritas pesen anu kalebet "Ngaran Perusahaan".Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun".hatur nuhun!