• f5e4157711

4 Jenis Lampu Tangga

1. Upami sanés kanggo suka-suka, tihang lampu leres-leres raoseun

    Jujur, lampu tangga sigana mah sami sareng lampu jalur. Éta mangrupikeun lampu anu pangheulana dina sajarah anu dianggo salaku desain pamikiran adegan, sabab tangga dina wengi kedah aya lampu, upami henteu gampang murag, henteu?

    Léngkah batu ieu diwangun antara 1875 sareng 1889. Aya opat lampu jalan gas dina pager léngkah batu pikeun ngécélkeun léngkahna. Lampu jalan anu hadé sapertos kieu ayeuna punah di tempat sanés di HongKong. Konon lampu jalan gas di tempat-tempat sanés di HongKong laun-laun diganti ku lampu listrik dina kaping 5 sareng 1960 dunya luhur. Ngan ukur opatan ieu anu masih diurus di Kacamatan Pusat Kota HongKong anu makmur.

煤油灯2
煤油灯1

Poto: Éta tiasa dijantenkeun salah sahiji tangga anu kawéntar di dunya: léngkah-léngkah Jalan Duddell di Pusat, HongKong. Aranjeunna parantos janten lokasi adegan-adegan penting dina pilem sareng serial TV sababaraha kali.

Dina waktos anu sasarengan, aya sababaraha lampu tangga anu langkung dikenal dina undak na, hiji-hijina lampu tangga anu masih dianggo di HongKong - lampu bénsin. Léngkah tina Jalan Duddell peuting-peuting, léngkah-léngkah handapeun lampu ngalayang kalayan kasohorna lampu-lampu gas.

Patarosanna, upami sanés lampu gas antik anu parantos dianggo salami ratusan taun, tapi lampu jalur tiang low-low, naha tiang lampu ieu bakal kasohor pisan?

Handrails tangga saleresna digunakeun salaku alat bantu pikeun tangga sareng seueur dianggo dina kahirupan urang. Handrail aslina ngan ukur maénkeun fungsi hiasan sareng pelindung, sareng leres-leres misah tina fungsi pencahyaan.

2. Perbaikan desain lampu sareng lampu ngajantenkeun tiasa nyabut tihang lampu anu henteu raoseun.

tu1

Handrail biasa ngan ukur kétang ngajaga atanapi kapercayaan anu aman pikeun ngabantosan jalma-jalma leumpang, sareng modifikasi sakedik mangrupikeun padumukan anu enteng.

Nalika handrail janten lampu anu ngaluarkeun cahaya sareng bersinar dina léngkahna, léngkah-léngkahna ngagaduhan rasa rohangan. Kalayan lapisan, pentingna ngenalkeun unsur cahaya janten atra. Dina waktos ieu, handrail janten siluét backlit. Sanaos lampu fluorescent biasa waé anu dianggo, salaku hasilna, kuring tetep kedah muji paningkatan lingkungan ku cahaya sareng gelap anu dibentuk ku cahaya.

Ieu di handap ngenalkeun sababaraha cara utama pikeun méréskeun lengkah cahayana. Tina sudut pandang pamrosésan téknis, éta ogé tiasa dipikaharti salaku sajarah épolusi peuting tina undak:

A. Sisi cahaya bawah tanah

Kaunggulan: cahaya sareng pangaruh bayangan anu saé;  

Kalemahan: katerangan handap, sorotan gampang;  

Tempat anu lumaku: jalma kirang sareng kabutuhan gelap, sapertos warung kopi, réstoran barat sareng klub swasta, jst.  

Kayaning lampu In-ground Eurborn GL116SQ, GL119, GL129 cocog pikeun tempat-tempat ieu.

tu2
tu3

B. Bar cahaya dipasang handapeun tangga

Kaunggulan: pangaruh bentang anu saé, pangaruh visual anu kuat;

Kakurangan: henteu aya sebaran lampu, sesah dipasang;

Tempat anu berlaku: pariwisata, tempat hiburan, jst.

 

C. Lampu pager sareng lampu pager

Kaunggulan: geulis, aman, sebaran cahaya anu saé;

Kalemahan: biaya tinggi, henteu standar, kedah disaluyukeun numutkeun ukuran pipa waja.

tui7

 

 

 

D. Cahaya sabuk dina panangan panangan

Kaunggulan: saderhana, murah.  

Kakurangan: henteu saé, henteu aman, katerangan jalan henteu rata;  

Tempat anu dilarapkeun: daérah umum kalayan sarat anu rendah, jst.

 

Salian seueur dianggo dina tangga, lampu pagar ogé tiasa dijantenkeun lampu Taman, lampu Lansekap, lampu jalan pintas Pedestrian sareng sajabina.  

tu0

       Nyayogikeun seueur pisan conto aplikasi adegan, ti mimiti anu pangpayunna ku cara nempatkeun tabung neon kana panangan panangan, dugi ka palang lampu anu heuras sareng strip lampu lemes. Nyatana, desain perlengkapan pencahayaan dumasar adegan ieu parantos teu weléh dironjatkeun, janten ciri naon anu kedah dipiboga ku lampu pegangan tangan anu saé?

Kacindekan

1. Desain terpadu tina guardrail sareng lampu, kombinasi sampurna fungsi pencahyaan sareng bentang pager;

2. Desain lampu ultra-leutik, struktur lampu anu disumputkeun, gampang dipasang;

3. Desain dissipation panas anu wajar sareng éfisién pikeun mastikeun umur palayanan cahaya;

4. Ngaoptimalkeun desain struktural sareng bahan panyegelan, sareng tingkat panyalindungan diluhur IP65;

5. Rupa-rupa pilihan matéri, duanana propil stainless steel sareng aluminium tiasa dianggo;

6. Beureum tiasa diubaran ku warna alami bahan atanapi éléktrostatik semprot atanapi pangobatan oksidasi pikeun nyumponan kabutuhan warna sareng fungsi anu béda;

7. Bahan PC tina kap lampu mastikeun pangiriman cahaya, résistansi suhu luhur, tahan sepuh, sareng henteu rusak;

8. Rupa-rupa desain kombinasi distribusi lampu tiasa ngajawab lampu jalan kalayan lébar 2 dugi 8 méter;

9. Ngajawab fungsi pencahyaan bari nyingkahan sorotan;

10. Tempat khusus peryogi pangaruh lampu warna, warna tunggal atanapi robahan warna-warni;

11. Perlindungan ngalawan kejutan listrik: Kelas III;

12. Patuh kana GB spésifikasi listrik standar nasional.


Waktos Post: Jul-07-2021